Database
- 3249 Artist
- 1938 78 RPM
- 13289 Single
- 24 12"
- 420 EP
- 127 Others
- 1440 Labels
Updated
Most viewed
Semiramis Pekkan Diskografisi

  • Semiramis Pekkan Diskografisindeki Last Changes


45lik
1968
Bu Ne Biçim Hayat (Those Were The Days) / İçelim Kendimizden Geçelim
Bu Ne Biçim Hayat (Those Were The Days) / İçelim Kendimizden Geçelim

1968
Olmaz Bu İş Olamaz / Samanlık Seyran Olur
Olmaz Bu İş Olamaz / Samanlık Seyran Olur

1968
Köy Düğünü / Tanrı Verdi Çalmadım Ki
Köy Düğünü / Tanrı Verdi Çalmadım Ki

1969
Ne Geçti Elime / Eski Sandal
Ne Geçti Elime / Eski Sandal

1969
Ben Böyleyim / Bir Dost Ararım
Ben Böyleyim / Bir Dost Ararım

1970
Vur Patlasın Çal Oynasın / Bile Bile
Vur Patlasın Çal Oynasın / Bile Bile
Odeon 10320

1970
Eskisi Gibi Değilim / Dert Ortağım
Eskisi Gibi Değilim / Dert Ortağım
Odeon 10338

1970
Ararım Sorarım / Bir Gün Elime Düşersin
Ararım Sorarım / Bir Gün Elime Düşersin
Odeon 10345

1970
Ararım Sorarım / Bir Gün Elime Düşersin
Ararım Sorarım / Bir Gün Elime Düşersin
Bu Plak Yunanistan'da Yayınlandı.

1971
Senden Vazgeçmem / Sen Ne Dersinde Olmaz
Senden Vazgeçmem / Sen Ne Dersinde Olmaz
Odeon 10379
5 Ocak 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1971
Gülelim Sevelim / O Karanlık Gecelerde
Gülelim Sevelim / O Karanlık Gecelerde
Odeon 10381

1972
Bu Gece Kaçır Beni / Keyfine Bak
Bu Gece Kaçır Beni / Keyfine Bak
Odeon 10402
2 Ağustos 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1972
Düşmanlarım Çatlasın / İndim Yarin Bahçesine
Düşmanlarım Çatlasın / İndim Yarin Bahçesine
Odeon 10405
20 Aralık 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1973
Çöpçatan / Sevgilim Dermisin
Çöpçatan / Sevgilim Dermisin
Kervan 056
17 Ekim 1973 Tarihli Hey Dersinde İlanı Verilmiş.
12 Aralık 1973 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1974
Sen Hayatsın Ben Ömür / Ya O Ya Ben
Sen Hayatsın Ben Ömür / Ya O Ya Ben
Kervan 066
13 Mart 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
3 Nisan 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1974
Neydi Neydi Ne / Ne İsen
Neydi Neydi Ne / Ne İsen
Kervan 069
3 Temmuz 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
24 Temmuz 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1974
Unuttu Unuttu / Bana Yalan Söylediler
Unuttu Unuttu / Bana Yalan Söylediler
Kervan 077
30 Ekim 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 4 Puan Verilmiş.

1975
Doğum Günün Kutlu Olsun / İki Kere Ağlamışım
Doğum Günün Kutlu Olsun / İki Kere Ağlamışım
Kervan 083
29 Ocak 1975 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
5 Şubat 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1975
İyiler Kötüye Düşer / O Var Ya
İyiler Kötüye Düşer / O Var Ya
Kervan 091
18 Haziran 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 4 Puan Verilmiş.

Albüm - LP
1970
Semiramis
Semiramis
A Yüzü
1. Salıncakta
2. Olmaz Bu İş Olamaz
3. İçelim Kendimizden Geçelim
4. Ben Böyleyim
5. Tanrı Verdi Çalmadım Ki
6. Eski Sandal

B Yüzü
1. Özlem
2. Bu Ne Biçim Hayat
3. Samanlık Seyran Olur
4. Bir Dost Ararım
5. Ne Geçti Elime
6. Köy Düğünü

1972
Semiramis
Semiramis
Odeon LP 319
13 Eylül 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 4 Puan Verilmiş.
A Yüzü 
1-Aşkolsun Sevgilim Sana
2-Sen Ne Dersin De Olmaz
3-Ararım Sorarım
4-Senden Vazgeçemem
5-Gülelim Sevelim
6-Dert Ortağım 

B Yüzü: 
1-Yar Saçların Lüle Lüle
2-Eskisi Gibi Değilim
3-Vur Patlasın Çal Oynasın
4-Bile Bile
5-O Karanlık Gecelerde
6-Bir Gün Elime Düşersin

1975
Semiramis
Semiramis
A Yüzü 
1-Doğum Günün Kutlu Olsun (Happy Birthday To You)
2-Bana Yalan Söylediler (Gypsy)
3-Nerdeysen (Grandemere)
4-Ya O Ya Ben
5-Sevgilim Dermisin

B Yüzü 
1-Unuttu Unuttu
2-İki Kere Ağlamışım
3-Neydi Neydi Ne
4-Çöpçatan
5-Sen Hayatsın Ben Ömür

Albüm - Kaset
1973
Semiramis Pekkan

1973
Semiramis Pekkan
Semiramis Pekkan

1976
Semiha Yankı & Semiramis Pekkan
Semiha Yankı & Semiramis Pekkan

1983
Kimbilir
Kasette Ajda Pekkan Ve Yeliz'den De Parçalar Bulunuyor.

Albüm - CD
2006
Yeşilçam Şarkıları 1 / Aşkın Kanunu
Yeşilçam Şarkıları 1 / Aşkın Kanunu
Semiramis Pekkan Bu Albümde Senden Vazgeçemem Şarkısı İle Yer Alıyor.

2006
Yeşilçam Şarkıları 2 / Artık Sevmeyeceğim
Yeşilçam Şarkıları 2 / Artık Sevmeyeceğim
Semiramis Pekkan Bu Albümde Dert Ortağım Şarkısı İle Yer Alıyor.

2006
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş 4
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş 4
Bu Toplama Albümde O Karanlık Gecelerde Şarkısyla Yer Alıyor.

2007
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş 5
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş 5
Dert Ortağım İle Yer Alıyor.

2007
Sevdim Seni Bir Kere
Sevdim Seni Bir Kere
Semiramis Pekkan Bu Albümde O Karanlık Gecelerde Şarkısı İle Yer Alıyor.

2008
Issız Adam Film Müzikleri
Issız Adam Film Müzikleri
Semiramis Pekkan Bu Albümde Bana Yalan Söylediler Şarkısı İle Yer Alıyor.  Albüm Lp Formatında Da Yayınlandı.

2010
Fecri Ebcioğlu Şarkıları 1
Fecri Ebcioğlu Şarkıları 1
Bu Ne Biçim Hayat İle Yer Alıyor.

2010
Fecri Ebcioğlu Şarkıları 2
Fecri Ebcioğlu Şarkıları 2
Vur Patlasın Çal Oynasın İle Yer Alıyor.

Dijital - Albüm
2015
Dünya Bu Şarkılarla Dönüyor
Dünya Bu Şarkılarla Dönüyor
O Karanlık Gecelerde
Dert Ortağım
Vur Patlasın Çal Oynasın

ile yer alıyor.

2015
Hey Gidi Günler, Vol. 1
Hey Gidi Günler, Vol. 1
Olmaz Bu İş Olamaz 


2015
Hey Gidi Günler, Vol. 3
Hey Gidi Günler, Vol. 3
Dert Ortağım

2015
Hey Gidi Günler, Vol.4
Hey Gidi Günler, Vol.4
Olmaz Bu İş Olamaz

2015
Semiramis
Semiramis
Dijital müzik dinlenebilen tüm ortamlarda erişime açık
Salıncakta 
Olmaz Bu İş Olamaz 
İçelim Kendimizden Geçelim 
Ben Böyleyim 
Tanrı Verdi Çalmadım Ki 
Eski Sandal 
Özlem 
Bu Ne Biçim Hayat 
Samanlık Seyran Olur 
Bir Dost Ararım 
Ne Geçti Elime 
Köy Düğünü 

2015
Semiramis
Semiramis
Dijital müzik dinlenebilen tüm ortamlarda erişime açık
Aşkolsun Sevgilim Sana 
Sen Ne Dersin De Olmaz 
Ararım Sorarım 
Senden Vazgeçemem 
Gülelim Sevelim 
Dert Ortağım 
Yar Saçların Lüle Lüle 
Eskisi Gibi Değilim 
Vur Patlasın Çal Oynasın 
Bile Bile 
O Karanlık Gecelerde 
Bir Gün Elime Düşersin

Dijital - Single
2015
Bütün Odeon 45likleri
Bütün Odeon 45likleri
Bütün Odeon 45likleri dijital olarak erişime açılmış durumda