Database
- 3461 Artist
- 1996 78 RPM
- 13577 Single
- 24 12"
- 419 EP
- 140 Others
- 1479 Labels
Updated
Most viewed
Gökhan Abur Diskografisi

  • Gökhan Abur Diskografisindeki Last Changes


45lik
1967
Bu Şarkı Benim Şarkı / Dönelim Gençliğe
Bu Şarkı Benim Şarkı / Dönelim Gençliğe

1967
Gönül Kaçanı Kovalar / Kaybolan Aşk
Gönül Kaçanı Kovalar / Kaybolan Aşk

1969
Taparım Seversen / Yüzyıllar Sonra
Regal 5065

1971
Al Sazım Vur Sazım / Hata Bende
Regal 5078
5 Mayıs 1971 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1972
Yalnız Adam / Palyaçodan Başka Neyim
Regal 5083

1973
Gül Bahçesi / Gönül Seni Özlememiş
Gül Bahçesi / Gönül Seni Özlememiş
18 Nisan 1973 Tarihli Hey Dergilerinde 4 Üzerinden 2,5 Puan Verilmiş.

1973
Bülbül Ötmez Derdim Bitmez / Yardan Ayrı Elden Ayrı
13 Haziran 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1973
Gül Kaderine / Bilmem Ki Niçin
Gül Kaderine / Bilmem Ki Niçin
21 Kasım 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
2 Ocak 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 1,5 Puan Verilmiş.

1973
Al Sazım Vur Sazım / Hata Bende

1974
Gecem Gündüzümden Renkli / Gecem Gündüzümden Renkli (Enstrümental)
Gecem Gündüzümden Renkli / Gecem Gündüzümden Renkli (Enstrümental)
Balet 182
Gecem Çarşafları İçin Yapılmış Bir 45lik.

1975
Dünya Tatlısı / Kime İstersen Sor
Dünya Tatlısı / Kime İstersen Sor
Ezgi 174

1975
Bir Gün Karşılaşırsak / Kısmet Değilmiş
Bir Gün Karşılaşırsak / Kısmet Değilmiş
S&S Plak 40025

1977
Böyle Bitsin / Yasak Aşk
Böyle Bitsin / Yasak Aşk

1978
Yıldızlar Damı Deliyor / Sensizliğimin Şarkısı
Yıldızlar Damı Deliyor / Sensizliğimin Şarkısı

Albüm - LP
1975
Bir Gün Karşılaşırsak
Bir Gün Karşılaşırsak
S&S Plak LP 1720
A Yüzü
Bir Gün Karşılaşırsak
Gül Kaderine
Ne Para İsterim Ne Pul
Bülbül Ötmez Derdim Bitmez
Hata Bende
Gül Bahçesi
B Yüzü
Dünya Tatlısı
Gönül Seni Özlememiş
Kısmet Değilmiş
Kime İstersen Sor
Yardan Ayrı Elden Ayrı
Bilmem Ki Niçin

Albüm - Kaset
1976
Gökben & Gökhan
Gökben & Gökhan
01. Aşk Dediğin Laftır (Gökben)
02. Bilmem Ki Niçin (Gökhan)
03. Bir Gün Karşılaşırsak (Gökhan)
04. Bülbül Ötmez Derdim Bitmez (Gökhan)
05. Çiripi Çiripa (Gökben)
06. Dünya Tatlısı (Gökhan)
07. Eninde Sonunda (Gökben)
08. Gönül Seni Özlememiş (Gökhan)
09. Gül Bahçesi (Gökhan)
10. Gül Kaderime (Gökhan)
11. Gururum (Gökben)
12. Hata Bende (Gökhan)
13. Herşey Yeniden Başlar (Gökben)
14. İlk Ve Son Aşkımsın (Gökben)
15. Ne Para İsterim Ne Pul (Gökhan)
16. Randevu (Gökben)
17. Rüzgar Gibi Geçti (Gökben)
18. Şiribim Şiribom (Gökben)
19. Yaşanılmaz Hep Rüyada (Gökben)

1980
Aranjmanlar
Aranjmanlar

Albüm - CD
2000
Bir Sevgi Yeter - Selmi Andak 60. Yılı
Bir Sevgi Yeter - Selmi Andak 60. Yılı
Bir Gün Karşılaşırsak İle Yer Alıyor.

2003
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş
Gökhan Bu Toplama Albümde Hata Bende Şarkısıyla Yer Alıyor.

2003
Selmi Andak Besteleri 1975-1995
Selmi Andak Besteleri 1975-1995
Bu Albümde Bir Gün Karşılaşırsak İsimli Şarkısı İle Yer Alıyor.

2006
Bir Zamanlar 2
Bir Zamanlar 2
Bu Derleme Albümde Yasak Aşk İsimli Parçayla Yer Alıyor.

2006
Söz: Çiğdem Talu
Söz: Çiğdem Talu
Çiğdem Talu'nun Söz Yazdığı Şarkıların Bir Araya Getirildiği Bu Albümde Bir Gün Karşılaşırsak İle Yer Alıyor.

2008
Bir Zamanlar Özel 1 Keşfedilecek Plaklar
Bir Zamanlar Özel 1 Keşfedilecek Plaklar
Yasak Aşk İle Yer Alıyor.

2009
Leblebi Pop Folk 2
Leblebi Pop Folk 2
Al Sazım Vur Sazım İle Yer Alıyor.

2009
Müzik: Selmi Andak - Bal Gibi Olur
Müzik: Selmi Andak - Bal Gibi Olur
Bu Albümde Kısmet Değilmiş İle Yer Alıyor.

2009
Müzik: Selmi Andak - O Şarkıyı Henüz Yazmadım
Müzik: Selmi Andak - O Şarkıyı Henüz Yazmadım
Bu Albümde Yıldızlar Damı Deliyor İle Yer Alıyor.

2010
Fecri Ebcioğlu Şarkıları 1
Fecri Ebcioğlu Şarkıları 1
Hata Bende İle Yer Alıyor.

2010
Fecri Ebcioğlu Şarkıları 2
Fecri Ebcioğlu Şarkıları 2
Palyaçodan Başka Neyim İle Yer Alıyor.

2011
Bir Zamanlar Özel 2 Keşfedilecek Plaklar
Bir Zamanlar Özel 2 Keşfedilecek Plaklar
Böyle Bitsin İle Yer Alıyor.

2015
45'lik Plaklar 20.Yıl
45'lik Plaklar 20.Yıl
Böyle Bitsin İle Yer Alıyor.