Database
- 3465 Artist
- 1996 78 RPM
- 13578 Single
- 24 12"
- 419 EP
- 140 Others
- 1484 Labels
Updated
Most viewed
Dün Bugün Yarın Diskografisi



1972
Kara Tren / Makine Ve İnsan
Kara Tren / Makine Ve İnsan - 45lik
Melodi 72 000
22 Mart 1972 Tarihli Hey Dergisinde İlani Verilmiş.
5 Nisan 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1973
A / B - 45lik
CBS 1204
4 Nisan 1973 Tarihli Hey Dergilerinde 4 Üzerinden 3,5 Puan Verilmiş.

Dünya Dönüyor / Haydi Bastır - 45lik
CBS 1810
2 Ekim 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
21 Kasım 1973 Tarihli Hey Dergisinde Puan Verilmeden Tanıtılmış.

1975
Moog Gırgır / Merhaba
Moog Gırgır / Merhaba - 45lik
CBS 6070 050

Merbolin Şarkısı / Usta Boyacılar Şarkısı - 45lik

2013
Saz Beat
Saz Beat - Albüm - LP
Global Pop First Wave CGPFW 001 LP
Kara Tren İle Yer Alıyor.