Database
- 3322 Artist
- 1982 78 RPM
- 13413 Single
- 24 12"
- 418 EP
- 131 Others
- 1451 Labels
Updated
Most viewed
Zafer Dilek Diskografisi

  • Zafer Dilek Diskografisindeki Last Changes

Related discography(s)


45lik
1972
Avuçlarımda Hala Sıcaklığın Var / Köroğlu
Avuçlarımda Hala Sıcaklığın Var / Köroğlu
Ozan Plak OZ-101
8 Kasım 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1972
İşte Hendek İşte Deve / Sev Kardeşim
İşte Hendek İşte Deve / Sev Kardeşim
Sayan 2 5012
25 Ekim 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1972
Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul'un / Yeşil Yaylam
Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul'un / Yeşil Yaylam

1973
Sev Kardeşim / İşte Hendek İşte Deve

1973
İntizar / Çiçek Dağı
İntizar / Çiçek Dağı
12 Eylül 1973 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3,5 Puan Verilmiş.

1973
Sevda Yolu / Sevdikçe Yaşarım
Sevda Yolu / Sevdikçe Yaşarım
21 Kasım 1973 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2,5 Puan Verilmiş.

1974
Yalancı Yarim / Çarşambayı Sel Aldı
Yalancı Yarim / Çarşambayı Sel Aldı
Şahinler Orkestrası Adıyla Yayınlandı.
Çarşambayı Sel Aldı Zafer Dilek'in Albümündeki Versiyonla Aynı Ve Diger Şarkı Da Sound Olarak Benzedigi İcin Muhtemelen
Orkestra Zafer Dilek'e Ait.
27 Şubat 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1975
Hüdayda / Dımbıllı
Hüdayda / Dımbıllı
Arif Sağ İle Birlikte.
12 Mart 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1976
Yaşadım Mı Öldüm Mü? / Hasret
Yaşadım Mı Öldüm Mü? / Hasret
1977 Yılın En Sevilen 10 Şarkı Yarışmasında İkinci Oldu

Albüm - LP
1973
Zafer Dilek
Zafer Dilek
Yonca LP 5004
17 Ekim 1973 Tarihli Hey Dersinde İlanı Verilmiş.
7 Kasım 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
27 Mart 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.
Çiçek Dağı 
İntizar 
Köroğlu 
Hasret 
Sevdikçe Yaşarım 
Yaşadım Mı Öldüm Mü 
Avuçlarımda Hala 
Bergama Zeybeği 
Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbulun 
Gördükçe Seni

1976
Oyun Havaları
Oyun Havaları
Yonca LP 5011
Aynı Numara Ve Aynı Kapak Resmiyle,1980'lerin Başında Yine Yonca Plak'tan Çıkan Bir Kasedi Yayınlanmıştır.
Çiçekler Ekiliyor 
Süpürgesi Yoncadan 
Emmioğlu 
Çarşambayı Sel Aldı 
Yekte 
Ateşine Yandım 
Hey Onbeşli 
Misket 
Çiçek Dağı 
Tokat Sarması 
Oyalıda Yazma 
Dilo Dilo Yaylalar

1977
Oyun Havaları
Oyun Havaları
2009 Yilinda Ossi Müzik Tarafindan Cd Olarak Yayınlandı.
Kol Bastı Oyun Havası 
Tokat Sarması 
Sultan Çiftetellisi 
Arabi Oyun Havası 
Eminem 
Tulum 
Fasulya 
Döktürü 
Konyalı 
Bahriye Çiftetellisi 
Kelle 
Adana Çiftetellisi 
Kazancı Oyun Havası 
Adanalı

2013
Saz Beat
Saz Beat
Global Pop First Wave CGPFW 001 LP
İşte Hendek İşte Deve İle Yer Alıyor.

Albüm - Kaset
1977
Oriental Oyun Havaları
Döktürü
Kelle
Konyalı
Bahriye Çiftetellisi
Fasulya
Kazancı Oyun Havası
Adanalı
Halkalı Şeker
Trakya Karşılaması
Kol Bastı Oyun Havası
Tokat Sarması
Sultan Çiftetellisi
Arabi Oyun Havası
Eminem 
Tulum 
Adana Çiftetellisi
Kara Biberim

1987
Her Gece
Her Gece

1987
Her Gece
Her Gece 
Rakıya Su Katmam 
Hatıram Olsun 
Önce Bir Merhaba 
Gülüm Benim 
Portofino 
Düşmanlarım Çatlasın 
Ah Dünya 
Havuzu Dolandırma 
Sevda 
Rakı Ver 
Unut Unuttuğu Yerde 
Bir Cennettir Bu Dünya 
El Cordobes 
Ya Mustafa 
Gökten Sevgiler Yağsın

Albüm - CD
2007
B-Music - Cross Continental Record Raid Road Trip
Yekte İle Yer Aliyor.

2009
All Killer: Finders Keepers Records 1-20 Mixed By The Gaslamp Killer
Finders Keepers Records CD 5060099501845
Yekte İle Yer Aliyor.

2009
Oyun Havaları
Oyun Havaları
1977 Yilinda Basilan Lp'nin Cd Baskisi.