Database
- 3062 Artist
- 1914 78 RPM
- 13144 Single
- 25 12"
- 392 EP
- 116 Others
- 1396 Labels
Updated
Most viewed
Tülay Özer Diskografisi

  • Tülay Özer Diskografisindeki Last Changes

Related discography(s)


45lik
1974
Gel Artık / Niye Çattın Kaşlarını
Gel Artık / Niye Çattın Kaşlarını
Kent 1079
6 Şubat 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1974
Ağlayan Gözlerim Gülmüyor Gayrı / Geceler
Ağlayan Gözlerim Gülmüyor Gayrı / Geceler
Kent 1084
9 Ekim 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
13 Kasım 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 4 Puan Verilmiş.

1975
İkimiz Bir Fidanız / Son Ümit
İkimiz Bir Fidanız / Son Ümit
Kent 1086
29 Ocak 1975 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

Söz ve Müzikleri Hakkı Bulut'a  ait olan bu iki şarkı 1975 yılında "Köçek" filminde kullanılmıştır.

1975
Falcı / Kalbimi Sana Vermiştim
Falcı / Kalbimi Sana Vermiştim
Kent 1089
23 Nisan 1975 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1975
Neden Ayrıldık / Deli Etme Beni Aşk
Neden Ayrıldık / Deli Etme Beni Aşk
Kent 1095

1976
Bir Hatanın Kurbanıyız / Öldürecekler Beni
Bir Hatanın Kurbanıyız / Öldürecekler Beni
Kent 1099

1978
Dünyalara Değişmem / Bil Ki Ben De Seni Düşünüp Ağlıyorum
Dünyalara Değişmem / Bil Ki Ben De Seni Düşünüp Ağlıyorum
Kent 1109

1978
Büklüm Büklüm / İlk Aşk
Büklüm Büklüm / İlk Aşk
Kent 1117

EP
1975
Tülay
Tülay
Kent EP 38001
01- Falcı
02- Son Ümit
03- Ağlayan Gözlerim
04- Gel Artık
05- Niye Çattın Kaşlarını
06- İkimiz Bir Fidanız
07- Kalbimi Sana Vermiştim
08- Geceler

Albüm - LP
1978
Seven Ağlatılmaz
Seven Ağlatılmaz
Kent STX 135
Söz ve Müzikler: Hakkı Bulut
01- Seven Ağlatılmaz
02- Aramızda Bir Şey Yokken
03- İkimiz Bir Fidanız
04- Bil Ki Ben De Seni Düşünüp Ağlıyorum
05- Ne Farkımız Var Ki
06- Yıllara Sor
07- Sevmese De Severim
08- Falcı
09- Dünyalara Değişmem
10- Ölünceye Kadar

1981
Kalbimdeki Sevgili
Kalbimdeki Sevgili
01- Bir Fincan Kahve
02- Çaresiz
03- Ağla Gözlerim Ağla
04- Kader Ayırdı Bizi
05- Gidiyorum Gidiyorum
06- Kalbimdeki Sevgili
07- Ayrı Düştük
08- Uykusuz Gecelerim
09- Kimbilir
10- Haydi Bakalım
11- Sen Perişan Ben Perişan
12- Bir Mumdur

Albüm - Kaset
1975
Tülay / Gülden
Tülay / Gülden
Gülden Karaböcek İle Ortak Bir Kaset.

1975
16 Süper Hit Aranjmanlar - 10
16 Süper Hit Aranjmanlar - 10
Neden Ayrıldık İle Yer Alıyor.

1976
Tülay 3
Tülay 3

1976
Hit Parade 1976 Aranjmanlar-9
Hit Parade 1976 Aranjmanlar-9
Deli Etme Beni Aşk ile yer alıyor.

1978
Tülay
Tülay
01- Öldürecekler Beni
02- Ne Farkımız Var Ki
03- Yıllara Sor
04- İkimiz Bir Fidanız
05- Ölünceye Kadar
06- Falcı
07- Bir Hatanın Kurbanıyız
08- Bil Ki Ben De Seni Düşünüp Ağlıyorum
09- Dünyalara Değişmem
10- Kalbimi Sana Vermiştim
11- Son Ümit
12- Sevenler Ağlatılmaz
13- Gel Artık
14- Aramızda Bir Şey Yokken
15- Vazgeçin

1981
Kalbimdeki Sevgili
Kalbimdeki Sevgili

1981
Kalbimdeki Sevgili
Kalbimdeki Sevgili

1985
Son Ümit
Son Ümit
01- Son Ümit
02- Seven Ağlatılmaz
03- Gel Artık
04- Kalbimi Sana Vermiştim
05- Dünyalara Değişmem
06- Aramızda Bir Şey Yokken
07- Vazgeçin
08- Bil Ki Ben De Seni Düşünüp Ağlıyorum
09- Ölünceye Kadar
10- Yıllara Sor
11- Öldürecekler Beni
12- Falcı
13- Bir Hatanın Kurbanıyız
14- İkimiz Bir Fidanız
15- Bir Hatanın Kurbanıyız

1989
Özleyiş
Özleyiş
A Yüzü
01- Ben Tövbemi Geri Aldım
02- Son Sözüm
03- Başka Başka
04- Sarhoşum Oy
05- Durun Yıllar
06- Aldırma Gönül
B Yüzü
07- Özleyiş
08- Üç Günlük Ömür
09- Gitti Gidiyor
10- Bağışla Sevdiğim
11- Allı Turnam
12- Hem Okudum Hem De Yazdım

1993
Olmalı Olacak
Olmalı Olacak
Olmalı Olacak
Çağrı(Zerrin Özer İle Düet)
Tuzak
Yok Dostum
Affet
Neden Sevdim
Büklüm Büklüm
Ikimiz Bir Fidaniz
Yanıldım
Buyur Burdan Yak
Sevdalım

19xx
Gülden - Tülay
Gülden - Tülay

Albüm - CD
2007
Bir Zamanlar 3
Bir Zamanlar 3
Bu Derleme Albümde Büklüm Büklüm İsimli Sarkiyla Yer Aliyor.

2010
Her Devrin Devleri
Kıraç İle Kolay Vazgeçmeyi Öğrendim'de Düet.

xxxx
Olmalı Olacak
Albümün Cd Baskisi.