Database
- 3530 Artist
- 2048 78 RPM
- 13613 Single
- 24 12"
- 420 EP
- 141 Others
- 1498 Labels
Updated
Most viewed
Semiha Yankı Diskografisi

  • Semiha Yankı Diskografisindeki Last Changes


45lik
1974
Benim Dünyam / Sende Bizdensin
Benim Dünyam / Sende Bizdensin
Kervan 057
10 Nisan 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1974
İnim İnim İnledim / Boşverdim
İnim İnim İnledim / Boşverdim
Kervan 076
6 Kasım 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1975
Seninle Bir Dakika (Türkçe) / Love Is The Name Of The Game (Seninle Bir Dakika (İngilizce))
Seninle Bir Dakika (Türkçe) / Love Is The Name Of The Game (Seninle Bir Dakika (İngilizce))
Barclay 62127

1975
Seninle Bir Dakika / Mutlu Olmak İstiyorum
Seninle Bir Dakika / Mutlu Olmak İstiyorum
Kervan 089
11 Haziran 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 4 Puan Verilmiş.

1975
Kurtarma Beni / Tatlı Cadı
Kurtarma Beni / Tatlı Cadı
Kervan 092

1976
Yanıyorum / Kara Sevda
Yanıyorum / Kara Sevda
Kervan 107

1976
Yaz Deftere / Sizden Biriyim
Yaz Deftere / Sizden Biriyim
Kervan 125

1976
Kara Sevda / Yaz Deftere
Bulgaristan Baskısı.

1978
Sıcak Sımsıcaksın / Böcecik
Sıcak Sımsıcaksın / Böcecik
Bip 7005
13 Mart 1978 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

Albüm - Kaset
1976
Semiha Yankı & Semiramis Pekkan
Semiha Yankı & Semiramis Pekkan

1981
Gönül Oyunu
Gönül Oyunu
Merak Etme Sen
Gönül Oyunu
Ayrılık Kolay Değil
Kim Arar Seni
Zor Dostum Zor
Dertlerimi Zincir Yaptım
Gel Desem Bile
Tanımazsın Beni
Sabuha
Aynalar
Kıskanırım
Söyleyin Yıldızlar
Buruk Acı
Kederli Günlerimde
Kemancı
Esmerim

1981
Merak Etme Sen
Merak Etme Sen

1981
Gönül Oyunu
Gönül Oyunu

1987
Büyük Aşkımız
Büyük Aşkımız
Elenor 1127
Büyük Aşkımız
Ben O Ben Değilim
Köşe Kapmaca
Ben Aşkımın Yanındayım
Şarkılar Ağlıyor
Benim İçin Üzülme
Güldür Yüzümü
Bilmeden Geldim
Ümitlerim Bitince Gel
Sevmek Ne Güzel

1987
Büyük Aşkımız
Büyük Aşkımız

1989
Adını Yollara Yazdım
Adını Yollara Yazdım
Disco 0037
Fosforlu Cevriye
Adını Yollara Yazdım
Herkes Kendi İşine
Yar Geliyor
Annem
Aşıksın
Şaka Yaptım
Gülün Şarkısı
Sensiz Bu Yaz
Evi Terk Ediyorum
Bahar Şarkısı 
Bekarlık Sultanlıktır

1990
Ben Sana Mecburum
Ben Sana Mecburum
Disco 0042
Anla Halimden
Belalım
Kilim
Telli Telli
Terk Edip Gidi Gidiverdin
Hatasız Kul Olmaz
Hayırdır İnşallah
Anılar
Ben Sana Mecburum
Kara Sevda
Şinanay
Yağ Yağmur
Bir Bir Birilerine

1991
Sevgi Üstüne
Sevgi Üstüne
Dardayım
Hesabım Var
Böyle Ayrılık Olmaz
Gün Oldu
Gittin
Ona Buna Bakma
Seni Sevdim
Seviyorum
Karadutum
Yazık
Korkmam
Dilek Ağacı
Eylül'e İsyan Gibi

1995
Hayırlı Olsun
Hayırlı Olsun
Hayırlı Olsun
Bu Aşktan Hayır Yok
Artistlik Yapma Bana
Kum Gibi
Allah Korusun
Seninle Bir Dakika
Dinle Sevgilim
Bak Güzelim
Gidiyorum
Sevdalardayım

1997
Ayrılanlar İçin/Çöz Beni
Ayrılanlar İçin/Çöz Beni
Nerelerdesin
Çöz Beni
Ayrılanlar İçin
Arka Mahalle
Aşka Geldim
Gel
Gideceğin Yere Beni de Götür
Ağla Halime
Vay Aman
Yar Olmam Ben Sana
Hey Dostum

2004
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum

Albüm - CD
2000
Eski Dostlar
Eski Dostlar
Bu Albümde Seninle Bir Dakika İsimli Şarkısı İle Yeralıyor.

2000
Eski Dostlar 2
Eski Dostlar 2

2001
Kaç Yıl Geçti Aradan Türk Pop Müzik Tarihi "1960-70'li Yıllar"
Bu Albümde Seninle Bir Dakika İsimli Şarkısı İle Yeralıyor.

2004
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Hırsımdan Yaşıyorum
Ağla Gozlerim Ağla
Olmaz Olmaz
Seni Seviyorum
Sen Mutlu Ol Ne Olur
Sokağın Ardındayım
Adını Yollara Yazdım
Mavi Mavi

2005
Bir Zamanlar 1
Bir Zamanlar 1
Sıcak Sımsıcaksın İle Yer Alıyor.

2007
Bir Zamanlar 3
Bir Zamanlar 3
Bu Derleme Albümde Sıcak Sımsıcaksın İsimli Şarkıyla Yer Alıyor.

2008
Seninle Bir Dakika 1974-2008
Seninle Bir Dakika 1974-2008

2012
Bir Zamanlar Seksenler
Bir Zamanlar Seksenler
Bu Derleme Albümde Sıcak Sımsıcaksın İsimli Şarkıyla Yer Alıyor.

2012
Bir Zamanlar Özel 3 Keşfedilecek Plaklar
Bir Zamanlar Özel 3 Keşfedilecek Plaklar
Sıcak Sımsıcaksın İle Yer Alıyor.

2014
45`lik Plaklar - 70`li 80`li Yılların En İyi 45`likleri
45`lik Plaklar - 70`li 80`li Yılların En İyi 45`likleri
Sıcak Sımsıcaksın İle Yer Alıyor.