Database
- 3249 Artist
- 1938 78 RPM
- 13289 Single
- 24 12"
- 420 EP
- 127 Others
- 1440 Labels
Updated
Most viewed
Selahattin Cesur Diskografisi

  • Selahattin Cesur Diskografisindeki Last Changes


45lik
1968
Hayırsız Sevgili / Mini Etek

1968
Toto Sipor / Yalanmış Dünya

1968
Zampara / Çapkın Şöfer

1969
Ah O Eski Günler / 24 Saat

1969
Garson Efendi / Ben Nişan Tahtasımıyım
Netfon 078

1969
Vay Başımıza Gelenler / Hasso İstanbul'da

1969
Garson Efendi / Nişan Tahtasımıyım
Matriz'de Ma-27 Ve Ma-28, 11.01.1969 Yazıyor.

1970
Kendini Beğenmiş / Kaçma Demedim Mi

1970
Perişan / Aşk Delisi

1971
Aşk Bacayı Sardı / Elveda Kahpe
Aşk Bacayı Sardı / Elveda Kahpe

1971
Doldur Ver Ne Olur / Almadık Canım Kalmadı

1972
Mahkemeye Versem Seni Asarlar / Felek Vurgunu
Şençalar IS 388

1972
Aşk Çobanı / Gitme
Şençalar IS 399

1973
İşte Hayat / Beyaz Gelinlik
İşte Hayat / Beyaz Gelinlik

1973
Gülmeyen Gönüller / Dünya Güzelim

1973
Hayat Mektebi / Kilitli Kalp
Hayat Mektebi / Kilitli Kalp
21 Kasım 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
10 Nisan 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1973
Seni Allah Verdi Kimse Alamaz / Aşk Mahkumu
Şençalar IS 401

1974
Yağmur Duası Mi Ettin Gözlerine / Dertli Kullar
Yağmur Duası Mi Ettin Gözlerine / Dertli Kullar
24 Nisan 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1974
Efkar Dünyası / Hangisine Yanarsın
Efkar Dünyası / Hangisine Yanarsın
27 Kasım 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1975
Yaşamaktan Korkuyorum / Üvey Kulunmuyum Tanrım Ben Senin

1975
İşte Hayat / Beyaz Gelinlik

1975
Gülmeyen Gönüller / Dünya Güzelim

1975
Kalbimin İsyanı / Çekilir Böyle Bir Aşk

1975
Beterin Beteri Var / Dertliler Meyhanesi

1977
Gurbetci / Sevene Can Kurban
28 Mart 1977 Tarihli Hey Dergisinde 5 Üzerinden 2 Yıldız Aldı.

1977
Gariptende Garibim / Efkarlıyım Arkadaş

1978
Aşk Mahkumu / Seni Allah Verdi Kimse Alamaz

1978
Dünya Bizim Meyhanemiz / Yaşasam Mı Ölsem Mi
13 Mart 1978 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1978
Ayrılanlar Olmasaydı / Bu Böyle Yaşamak Mı

1979
Bir Ayağım Çukurda / Hem Suçlusun Hem Güçlü
Bir Ayağım Çukurda / Hem Suçlusun Hem Güçlü

1980
Randevu / Ben Yalancı Değilim

Albüm - LP
1978
Aşk Mahkumları Filminden
Aşk Mahkumları Filminden
13 Mart 1978 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
İnsanlık Öldü Mü Yarab
Bir Yolcu Beklerim
24 Saatlik Aşk
Böyle Hayat Olmaz Olsun
Bu Kaçıncı Yanışım

Dünya Düzenini Bozmuş
Kadere Sitem
Yine Hazan Geldi
Sensiz Yaşayamam
Ay Doğarken Bekle Sevgilim

1978
Yaşamak Ölümden Zor
Yaşamak Ölümden Zor
01 Aşk Mahkumları
02 Sorma Be Arkadaş
03 Sende Mi Vefasız
04 Mahpushane Geceleri
05 Herşeye İnan
06 Yaşamak Ölümden Zor
07 Gerek Kalmadı
08 Karanlıklar İçinde
09 Deli
10 Dünyanın En Dertlisi

1980
Bırakın Garibi
Bırakın Garibi
01 Bırakın Garibi
02 Kahveci
03 Anlat Bana
04 Müptela
05 Gel Dost Kalalım
06 Allah Hesap Soracak
07 Evlat Acısı Gibi
08 Tanrı İkiye Böldü
09 Ne İstesin Felek
10 Doğmamış Bir Yıldızım

1981
Sitem Rüzgarı
Sitem Rüzgarı
7 Aralık 1981 tarihli Hey Dergisi 33'lük listesine bu LP giriş yapmıştır. Bu da LP'nin çıkış tarihinin Kasım veya Aralık 1981 olduğuna tekabül eder.
01 Yeniden Doğabilsem
02 Sende Gidersen Eğer
03 Günün Birinde
04 Elimde Mi Ki
05 Bunu Bilesin
06 Neden Yaratıldım
07 Sitem Rüzgarı
08 Bak Bir Erkek Ağlıyor
09 Suçlu Kim?

1983
Mutluluklar Dilerim
Mutluluklar Dilerim
01 Dünya Dünya
02 Zahmet Olmazsa
03 Canım Sevgilim
04 Zil Zurna Sarhoş
05 Bana Ne
06 Aşkımın Katili
07 Sen Yokmusun Sen
08 Oy Anam
09 Mutluluklar Dilerim
10 Benden Şste

1984
Ciğerparem
Ciğerparem
01 Ciğerparem
02 Küllenen Aşk
03 Allah İçin Söyle
04 Sadakam Olsun
05 Vur Patlasın Çal Oynasın
06 Gerçekçi Ol
07 Yaşamak Seninle Güzel
08 Aşka Tövbe
09 Gönül Yarası
10 Ben Varım Artık

1987
Gitti Sevdiğim Gitti
Gitti Sevdiğim Gitti
01 Gitti Sevdiğim Gitti
02 Gitmem
03 Aşık Oldum Ben
04 İkimizde Fakiriz
05 Aşk Sarmaşığı
06 Varlığın Yeter
07 Utan
08 Yürek Sızım
09 İnsan Severse Yaşar
10 Ömrüm Senin Olsun

Albüm - Kaset
1975
Selahattin Cesur

1975
Selahattin Cesur  2
Selahattin Cesur 2
1.İşte Hayat
2.Dertli Kullar
3.Yağmur Duası
4.Aşk Mahkumu
5.Gitme
6.Seni Allah Verdi
7.Beyaz Gelinlik
8.Efkar Dünyası
9.Kilitli Kalp
10.Mahkemeye Versem
11.Felek Vurdunu
12.Hayat Mektebi

1975
Selahattin Cesur 1
Selahattin Cesur 1

1976
Selahattin Cesur - 3
Selahattin Cesur - 3

1977
Selahattin Cesur
Selahattin Cesur

1979
Yaşamak Ölümden Zor
Yaşamak Ölümden Zor

1979
Bırakın Garibi
Bırakın Garibi

1980
Beni Unutamazsın
Beni Unutamazsın

1981
Sitem Rüzgarı
Sitem Rüzgarı

1981
Sitem Rüzgarı
Sitem Rüzgarı

1983
Mutlulklar Dilerim
Mutlulklar Dilerim

1984
Suçlu Kim
Suçlu Kim

1984
Ciğerparem
Ciğerparem

1986
Selhattin Cesur'a Maşallah
Selhattin Cesur'a Maşallah
01 Birazda Sen Ağla
02 Bu Ne Haldir Sevgilim
03 Garip
04 Kismetine Küs
05 Bahar Yüzlüm
06 Şükürler Olsun
07 Tamam Mı Devam Mı
08 Üzülme Arkadaş
09 Kul Olsam Sana
10 Maşallah
11 Sende Gidersen
12 Sensiz Geceler

1987
Gitti Sevdiğim Gitti
Gitti Sevdiğim Gitti

1987
Bir Kadın Arıyorum
Bir Kadın Arıyorum

1987
Varlığın Yeter
Varlığın Yeter

1987
Sensiz Geceler
Sensiz Geceler

19xx
Selahattin Cesur

19xx
Selahattin Cesur
Selahattin Cesur

2001
Selahattin Cesur İle Yeniden
Selahattin Cesur İle Yeniden