Database
- 3530 Artist
- 2048 78 RPM
- 13613 Single
- 24 12"
- 420 EP
- 141 Others
- 1498 Labels
Updated
Most viewed
Selçuk Alagöz Diskografisi


Related discography(s)


45lik
1965
Kemerin Naftaları / Kaleden İndir Beni
Kemerin Naftaları / Kaleden İndir Beni

1965
Prem Pom Pom / Köyümüz
Melodi 2178

1965
Gıcır Gıcır / Karam
Melodi 2179

1966
Ararım / Bahçelere Geldi Bahar
Ararım / Bahçelere Geldi Bahar

1968
Askerin Şarkısı / Ellerim Böyle Boş Mu Kalacaktı
Askerin Şarkısı / Ellerim Böyle Boş Mu Kalacaktı
Sayan FS-153

1968
Geçti Yolun Yarısı / İbibikler
Geçti Yolun Yarısı / İbibikler
Sayan FS-174

1968
Saklan Saklanabilirsen / Ringo
Saklan Saklanabilirsen / Ringo
Sayan FS-176

1968
Bak Yanımdasın (Congratulations) / Son Yaprak (Love Is Blue)
Sayan FS-177
Bir Yüzünde Selçuk-Rana Alagöz Arka Yüzünde Rana-Selçuk Alagöz Yaziyor.

1968
Sevdi Zannet / Barışalım Mı
Sayan FS-185

1969
Cıvıl Cıvıl Tatlı Sözün / Bir Yıldız Doğdu
Sayan FS-221

1971
Gençliğim / Mutluyum Artık
Arya 5020

1971
Nerdesin / Bahçeye İndim Ki
Arya 5030

1971
El Condor Pasa / Çatıktır Kaşın
El Condor Pasa / Çatıktır Kaşın
2 Şubat 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 1 Puan Verilmiş.

1972
Bağ Bozumu / Edremit Van´a Bakar
Bağ Bozumu / Edremit Van´a Bakar

1972
Yalnızlıklar Bitmiyor / Özlem
Yalnızlıklar Bitmiyor / Özlem

1972
Gözüme Bakarsan / Gitti Gelmez
Gözüme Bakarsan / Gitti Gelmez

1972
Bahçeye İndim Ki / Nerdesin
Bahçeye İndim Ki / Nerdesin

1973
Bolu Beyi / Demirciler
Bolu Beyi / Demirciler
3 Ocak 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlani Ve 4 Üzerinden 3,5 Puan Verilmiş.

1973
Pınara Varmadın Mı? / Boş Kadeh

1973
Şu Silleden Gece Geçtim / Dosta Giderim

1973
........Dedi Bana / Kara Değil Mi?
........Dedi Bana / Kara Değil Mi?
24 Ekim 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
31 Ekim 1973 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2,5 Puan Verilmiş.

1973
Bir Kız Bana Emmi Dedi / Der Gibi Gibi
16 Ekim 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1975
Malabadi Köprüsü / Deliyim Seviyorum
Malabadi Köprüsü / Deliyim Seviyorum
Polydor 2085 012
23 Nisan 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1975
Yeter Artık / Ayrılık
Yeter Artık / Ayrılık
Polydor 2085 017

1976
Ben Eskiden Bumuydum / Zeyno
Ben Eskiden Bumuydum / Zeyno
Polydor 2085 021

Single - CD
2014
Deniz Gözlerin
Deniz Gözlerin
01-Yeşil Yeşildi Dünyam
02-Bir Tanem
03-Deniz Gözlerin
04-Öpmek Geldi İçimden
05-Zeyno
06-Deliyim Seviyorum

Albüm - LP
1974
Rana & Selçuk Alagöz
Rana & Selçuk Alagöz
A Yüzü (Selçuk)
1-Edremit Van'a Bakar
2-Pınara Varmadın Mı
3-Özlem
4-Bolu Beyi
5-Demirciler
6-Bağbozumu
B Yüzü (Rana)
1-Herşey Bitmiştir Artık
2-Keklik
3-Bir Sen Kaldın
4-İçimde Bir Fırtına
5-Yazıklar Olsun
6-Senden Başka Yok Mu

1976
Rana & Selçuk Alagöz
Rana & Selçuk Alagöz
01 Samanlık Seyran Olur
02 Koş Bakalım Peşimden
03 Atamam Ben Kalbimi
04 Gel Yanıma Gel
05 Ayrılmayalım
06 Ateş Bacayı Sarmış
07 Ben Eskiden Bumuydum
08 Kalbimin Sahibisin
09 Zeyno
10 Vah Bacım Vah

1984
Hep Birden Alagözler
Hep Birden Alagözler
A Yüzü
1-Hep Birden
2-Beni Seven Olsaydı
3-Bilmez Eller
4-Öyle Değil Mi?
5-Aşkın Son Durağı
6-Yine Efkar Bastı
B Yüzü
1-Ara Beni
2-Seni Sevmek Zorundayım
3-Kalksan Gelsen Yar Diye
4-Önceden Düşünseydin
5-Öpmek Geldi İçimden
6-Yar Gitmese

Albüm - Kaset
1975
16 Süper Hit Aranjmanlar - 10
16 Süper Hit Aranjmanlar - 10
Malabadi Köprüsü Ve Deliyim Seviyorum İle Yer Alıyor.

1975
Rana Ve Selçuk Alagöz - 1
01 Herşey Bitmiştir Artık
02 Keklik
03 Bir Sen Kaldın
04 İçimde Bir Fırtına
05 Yazıklar Olsun
06 Senden Başka Yok Mu
07 Vefasız Sevgilim
08 İçimdeki Fırtınasın
09 Bir Bardak Aşk
10 İnan Bana
11 Özlem
12 Pınara Varmadın Mı
13 Bolu Beyi
14 Demirciler
15 Bağ Bozumu
16 Boş Kadeh
17 Der Gibi Gibi
18 Dedi Bana

1976
Selçuk Ve Rana Alagöz - 2
Selçuk Ve Rana Alagöz - 2

1987
Söyleyelim Hep Birden

1988
Güneş Batınca
Güneş Batınca
Not: Hearth Pain, Zannetme Şarkısının İngilizce Versiyonudur.
A Yüzü

01 Güneş Batınca
02 Şu Garip Gönlüm
03 Yok Düşmandan Farkımız
04 Zannetme
05 Dokunuverseler Ağlayacağım
06 Boş Durmuyor Seneler
07 Ne Dersin ?

B Yüzü

01 Gelevara Deresi
02 Canın İsterse Gel
03 Yeşil Yeşildi Dünyam
04 Uyanan Mevsim
05 Kızıma
06 Gel Dostum Gel
07 Hearth Pain

1992
Alagöz
Alagöz
01 Vah Bacım Vah
02 Deliyim Seviyorum
03 Öpmek Geldi İçimden
04 Sevdalıyım
05 Dibi Dibi Da
06 Sevmesini Bilelim
07 Alagöz
08 Her Şey Bitmiştir Artık
09 Ateş Bacayı Sarmış
10 Yeter Artık
11 Aşkın Gözü Kör Mü ?
12 Malabadi Köprüsü

Albüm - CD
2003
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş
Bu Toplama Albümde Deliyim Seviyorum Sarkisiyla Yer Aliyor.

2004
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş 2
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş 2
Bu Toplama Albümde Malabadi Köprüsü Sarkisiyla Yer Aliyor.

2006
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş 4
Bu Toplama Albümde Nazlanma Sarkisiyla Yer Aliyor.

2006
Bir Zamanlar 2
Bu Derleme Albümde Öpmek Geldi İçimden İsimli Parçayla Yer Aliyor.

2007
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş 5
Zeyno İle Yer Aliyorlar.

2009
Biz Sizin Şarkılarınızla Büyüdük
Biz Sizin Şarkılarınızla Büyüdük
Rana & Selçuk Alagöz Eserlerinin Bulundugu Toplama Bir Albüm.
01. Ateş Bacayı Sarmış
02. Aşkın Gözü Kör Mü
03. Deliyim Seviyorum
04. Nazlanma
05. Atamam Ben Kalbimi Sokaklara
06. Dibi Dibi Da
07. Her Şey Bitmiştir Artık
08. Koş Bakalım Peşimden
09. Gel Yanıma Gel
10. Kalbimin Sahibisin
11. Yeter Artık
12. Her Şey Bitmedi Bitemez
13. Hopla Kalbim Hopla
14. Ben Eskiden Bu Muydum Dokunma Meyhaneci
15. Zeyno
16. Malabadi Köprüsü
17. Vah Bacım Vah
18. Edremit Van'a Bakar

2014
 Güneş Batınca - Turkish Pop Music
Güneş Batınca - Turkish Pop Music
1. Canın İsterse Gel  
2. Beni Seven Olsaydı  
3. Güneş Batınca  
4. Galevara Deresi  
5. Dokunuverseler Ağlayacağım  
6. Söyleyelim Hep Birden  
7. Ne Dersin  
8. Yeşil Yeşildi Dünyam  
9. Sormayın Dostlar  
10. Öyle Değil Mi  
11. Yok Düşmandan Farkımız  
12. Yine Efkar Bastı  
13. Kızıma - Rana 
14. Gel Dostum Gel  
15. Boş Durmuyor Seneler  
16. Uyanan Mevsim  
17. Şu Garip Gönlümün  
18. Zannetme  
19. Heart Pain