Database
- 3400 Artist
- 1986 78 RPM
- 13470 Single
- 24 12"
- 419 EP
- 133 Others
- 1464 Labels
Updated
Most viewed
Salim Dündar Diskografisi

  • Salim Dündar Diskografisindeki Last Changes


45lik
1971
Boş Yıllar / Yaşasın Seven Kalpler
Boş Yıllar / Yaşasın Seven Kalpler
29 Mart 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1972
Bir Dost Bulamadım / Kalbimi Kim Çalıyor
1972 Altin Mikrofon İkincisi.
19 Nisan 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1972
Bir Dost Bulamadım / Kalbimi Kim Çalıyor
Bir Dost Bulamadım / Kalbimi Kim Çalıyor
Kervan 024

1974
Canım Sevgilim / Biri Var
Canım Sevgilim / Biri Var
2 Ocak 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
6 Şubat 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1974
Sen Mevsimler Gibisin / Kadersiz
Sen Mevsimler Gibisin / Kadersiz
29 Mayıs 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1976
Aynalar / Anadolu Türküsü
Aynalar / Anadolu Türküsü

1978
Boş Vere Vere / İçiyorsam Sebebi Var
Boş Vere Vere / İçiyorsam Sebebi Var

Albüm - LP
1978
Doğa, Bir İnsan Ve Şarkıları
Doğa, Bir İnsan Ve Şarkıları
Emre Plak LP 502
25 Aralık 1978 Tarihli Hey Dergisinde Albümün İlanı Verilmiş.
A Yüzü
Sokakların Dili
Bir Elimde Kadehim
Vesaire Vesaire
Hancı
Ah Dünya
B Yüzü
Söyle Söyle
Günahkar Olmadan
Sen Yoluna Ben Yoluma
Aynalar
Düğüm Düğüm

1983
Aşkın Olmasa
Aşkın Olmasa
Aşkın Olmasa
Ölüm
Gurbette Ömrüm Geçecek
Anam Yok Ki
Canına Yandığım Dünya
Sevda Gecesi
Hangi Aşk Kurtaracak
Kadersiz
Boş Yıllar
Kalbimi Kim Çalıyor

Albüm - Kaset
1980
Aynalar
Aynalar

Albüm - CD
2001
40 Yılın Listebaşı Şarkıları
Bu Albümde Sen Mevsimler Gibisin İsimli Şarkısı İle Yer Alıyor.

2006
Bir Zamanlar 2
Bu Derleme Albümde Boş Vere Vere İsimli Parçayla Yer Alıyor.

2007
Bir Zamanlar 3
Bir Zamanlar 3
Bu Derleme Albümde Aynalar İsimli Şarkıyla Yer Alıyor.

2011
Ama... Sen Yoksun
Ama... Sen Yoksun
Bu albümün EP baskısında farklı bir kapak kullanılmış, albüm "Sihirli Değnek" adıyla ve şu şarkı sırasıyla basılmıştır:

01 Ama Sen Yoksun
02 Meğer Yalanmış
03 Sağım Solumsun
04 Sihirli Değnek
05 Yeniden Asla
06 Şarkılar Hep Yalan (Ayrıldık)
01 Ama Sen Yoksun (Yeşim Salkım'la düet)
02 Sihirli Değnek
03 Sağım Solumsun
04 Meğer Yalanmış
05 Yeniden Asla
06 Şarkılar Hep Yalan (Ayrıldık)
07 Bir Dost Bulamadım Gün Akşam Oldu"

2012
Bir Zamanlar Seksenler
Bir Zamanlar Seksenler
Aynalar İle Yer Alıyor.

2015
45'lik Plaklar 20.Yıl
45'lik Plaklar 20.Yıl
Aynalar İle Yer Alıyor.

2015
Mustafa Alpagut Şarkıları
Mustafa Alpagut Şarkıları
Dertlerimi Zincir Yaptım Ve Bu Gece İle Yer Alıyor