Database
- 3322 Artist
- 1982 78 RPM
- 13413 Single
- 24 12"
- 418 EP
- 131 Others
- 1451 Labels
Updated
Most viewed
Nilgün Atılgan Diskografisi

45lik
1973
Aşkıma İnan / Bu Sevgi Başka Sevgi
Aşkıma İnan / Bu Sevgi Başka Sevgi
Diskotür DT 5117
1 Ağustos 1973 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1974
Çek Kayıkçı / Nereden Çıktın Karşıma
Çek Kayıkçı / Nereden Çıktın Karşıma
8 Mayıs 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.
3 Temmuz 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1974
Oldu Mu? / Aşk Çul Değil Eskimez
Oldu Mu? / Aşk Çul Değil Eskimez
4 Aralık 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1975
Sor Ne O? / Seviyor Mu Sevmiyor Mu?
Sor Ne O? / Seviyor Mu Sevmiyor Mu?

1976
Canın İsterse / İftira
Canın İsterse / İftira
7 Haziran 1976 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.