Database
- 3322 Artist
- 1982 78 RPM
- 13413 Single
- 24 12"
- 418 EP
- 131 Others
- 1451 Labels
Updated
Most viewed
Nermin Candan Diskografisi

  • Nermin Candan Diskografisindeki Last Changes


45lik
1969
Tiki Tiki Tak / Mutsuzların Şarkısı(Turgut Oksay İle Birlikte)
Tiki Tiki Tak / Mutsuzların Şarkısı(Turgut Oksay İle Birlikte)
31 Ocak 1973 Tarihli Hey Dergisinde Puan Verilmeden Tanıtılmış.

1970
Canımın İçi / Hayat Mı Bu
Canımın İçi / Hayat Mı Bu

1970
O Gitti / Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz
O Gitti / Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz

1971
Sevmeyi Neyleyim / Neyin Var
Sevmeyi Neyleyim / Neyin Var

1971
Dert Ortağım / Arabaya Taş Koydum
Dert Ortağım / Arabaya Taş Koydum

1971
Çapkınım Hovardayım / Aşkımız Çıkmaz Sokak
Çapkınım Hovardayım / Aşkımız Çıkmaz Sokak

1971
Dön Bana / Al Kollarına
Dön Bana / Al Kollarına

1972
Efkar / Oy Canım Oy Cananım
3 Mayıs 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1972
Sevdikce Dertli Oldum / Gözüm Korktu Aşktan
Sevdikce Dertli Oldum / Gözüm Korktu Aşktan

1972
Aşkımız Fala Kaldı / Nerde Kadeh Orda Ben

1973
Aşk Var Saadet Yok / Bir Yudum Su
Aşk Var Saadet Yok / Bir Yudum Su
19 Aralık 1973 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2,5 Puan Verilmiş.

19xx
Vurdum Duymaz Kör Ayvaz / Yaralıya Vurulmaz

Albüm - Kaset
1975
Nermin Candan
Nermin Candan
Al Kollarına
Arabaya Taş Koydum
Aşkımız Çıkmaz Sokak
Aşkımız Fala Kaldı
Canımın İçi
Çapkınım Hovardayım
Dert Ortağım Benim
Dön Bana
Efkar
Gözüm Korktu Aşktan
Hayat Mı Bu
Nerde Kadeh Orda Ben
Neyin Var
Olmaz Bu İş Olmaz
Oy Canım Oy Cananım
Senin Aşkın Yüzünden
Sevdikce Dertli Oldum
Sevmeyi Neyleyim
Zehretme Hayatımı

19xx
Çek Arabanı
Yaşar MC 44
A Yüzü
Çek Arabanı
Paran Varsa Sen De Konuş
Elin Neyine Gerek
Köşe Kapmaca
Ya Mustafa
Daha Daha Sev
Sarhoş
B Yüzü
Canım Sağolsun
Gece Kuşu
Sevmeli
Oh Olsun Sana
Gülümseme
Sevdiğim Sensin

Albüm - CD
2006
Yeşilçam Şarkıları - Aşkın Kanunu
Hayat Mı Bu'yu Seslendiriyor.

2008
Bir Zamanlar 4
Bir Zamanlar 4
Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz İle Bulunuyor.