Database
- 3311 Artist
- 1982 78 RPM
- 13401 Single
- 24 12"
- 418 EP
- 131 Others
- 1448 Labels
Updated
Most viewed
Muzaffer Uludağ Diskografisi

45lik
1971
Dansa Davet / Yıldızların Altında
Dansa Davet / Yıldızların Altında

1973
Kara Gözler / Can Esmer
Kara Gözler / Can Esmer
25 Temmuz 1973 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1973
Erzincan'ın Dağları / Elveda
Erzincan'ın Dağları / Elveda
2 Ocak 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
30 Ocak 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2,5 Puan Verilmiş.

1974
Umut / Gülüyorsa Gözlerim
Umut / Gülüyorsa Gözlerim
Polydor 2085 008
29 Mayıs 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
26 Haziran 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1975
Bir Tuhafım Bu Akşam / Affedemem
Bir Tuhafım Bu Akşam / Affedemem
Polydor 2085 014
4 Haziran 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 4 Puan Verilmiş.

1976
Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin / Bitsin Bu Rüya
Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin / Bitsin Bu Rüya
Kervan 108

1976
Tutku / Bir Yiğit Gurbete Gitse
Tutku / Bir Yiğit Gurbete Gitse
Kervan 122
21 Mart 1977 Tarihli Hey Dergisinde 5 Üzerinden 4 Yıldız Aldı.

1977
Aldırma Gönül / Beni Hatırla
Aldırma Gönül / Beni Hatırla
Kervan 138

1978
Benimle Bir Bütün Olmuş Dertlerin / Neden
Benimle Bir Bütün Olmuş Dertlerin / Neden
Kervan 150

Albüm - Kaset
1977
Çillim
Çillim
Kenan Adına Çıkan Bu Kasedin B Yüzünde, Boşluk Bırakmamak İçin Muzaffer Uludağ'a Yer Verilmiş.

198
Ağlıyorum
Kent 0254
Ağlıyorum
Aşkın
Bir O Yana Bir By Yana
Elma
Gidelim Buralardan
Olmadı Olmazdı
Sensizim
Sürgün
Tutma Ellerimi
Umut
Yangınlar Yanıyor
Yıldırımlar Olsun

1987
Yollar
Yollar
Erel MC 8701
A Yüzü
Yollar
Nerede
Unutmadım Unutamam
Sen Benimsin
B Yüzü
Bir Şarkı Olsam Türkü Olsam
Çığlık Çığlığa
Yalan Yıllar
Aklımdan Hiç Çıkmıyorsun
Yaşayamam

1991
Seninleyim
Seninleyim
Yaşar MC 87
A Yüzü
Belalım
Kar Tanesi
Anla Halimden
Makber
Yağ Yağmur
B Yüzü
Seninleyim
Neyleyim
Aldılar Seni
Gözyaşımdan
Kanmasın
Artık Gelme Peşimden

Albüm - CD
2013
Selam Türkiye / Ölümsüz Türküler
Selam Türkiye / Ölümsüz Türküler
1. Selam Türkiye
2. Ben Ağlarım Yane Yane
3. Hekimoğlu
4. İzmirin Kavakları
5. Ah Bir Ateş Ver
6. İki Keklik
7. Çanakkale Türküsü
8. Havada Bulut Yok
9. Bir Of Çeksem Karşıki Dağlar Yıkılır
10. Karadır Kaşların
11. Yeşil Ördek
12. Giderim Bre Annem