Database
- 3318 Artist
- 1982 78 RPM
- 13402 Single
- 24 12"
- 418 EP
- 131 Others
- 1449 Labels
Updated
Most viewed
Mediha Şen Diskografisi

  • Mediha Şen : Read info


  • Mediha Şen Diskografisindeki Last Changes


45lik
1963
Çaresiz Bir Dert Gibi / Sevdi Deli Gönül

1963
Sana Öyle Derinden Bağlıyım / Şimdi Bahara Erdim

1971
Senin Yüzünden / İçerim

1971
Bilemezsin Ki / Ayrılık Rüzgarı

1971
Beyaz Gül / Bende Bir Kalp Taşıyorum Unutma

1971
Nasıl Geçti Habersiz / Tek Ben Sevmekle Olmaz

1971
Sevil De Sevme / Sen Kimseyi Sevemezsin
Sevil De Sevme / Sen Kimseyi Sevemezsin

1971
Kaybettim Mi Seni Ben / Dudaklarında Arzu
Kaybettim Mi Seni Ben / Dudaklarında Arzu

1972
İnan Ki İnan Ki / Ne Birleştik Ne Ayrıldık

1972
Madem Ki Küskün Dargındın / Bilmem Yanıyormusun

1972
Bu Yara Başka Yara / Alım Yeşilim Sarım

1972
Elbet Bir Gün Buluşacağız / O Ağacın Altını Anmaz Olurmuyum Hiç
Elbet Bir Gün Buluşacağız / O Ağacın Altını Anmaz Olurmuyum Hiç

1973
Karlı Bir Kış Günü / Kader
Karlı Bir Kış Günü / Kader
14 Şubat 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1973
Gözlerin Bir Aşk Bilmecesi / Ağlar Gezerim Sahili
16 Mayıs 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1973
İntizar / Unuttum Desem İnanma Sakin

1973
Aşk Nedir Nasıl Bilen Var Mı / Artik Bu Solan Bahçede
31 Ekim 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1973
Kendini Bulursun Kalbime Girsen / Bir Gece Ansızın Gelebilirim
21 Kasım 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
19 Aralık 1973 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1974
Saymadım Kaç Yıl Oldu / Saçların Tarümar
Saymadım Kaç Yıl Oldu / Saçların Tarümar
17 Nisan 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
24 Nisan 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.
10 Temmuz 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 4 Puan Verilmiş.

1974
Sevgin Yaşatır Beni / Sularda Kaybolurken Hayaller
30 Ekim 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1974
Dargın Ayrılmayalım / Kadehinde Zehir Olsa
11 Aralık 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1974
Gönül Meyhanesi / Garibin Ahı
23 Nisan 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1975
Aramıza Kara Kedi Girdi / Devrana Sitem

1975
Sen Mevsimler Gibisin / Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım
Sen Mevsimler Gibisin / Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım

1975
Unut Sevme Beni / Kabahat Benim Mi

1975
Gözlerime Bakta İnan / Sizden Biri

1976
Hayat Kırkında Başlar / Sanki Benim İçin Doğmuşsun

1976
Kemancı / Aşk Denilen Ateşe Yanalım Mı

Albüm - LP
1973
Mediha Şen - 2
Mediha Şen - 2
5 Aralık 1973 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.
A

Senin Yüzünden
Madem Küstün Dargındın
Nasıl Geçti Habersiz
O Ağacın Altı
Alım Yeşilim Sarım
Kader

B
Sen Kimseyi Sevemezsin
İnan İnanki
Sevil De Sevme
Elbet Birgün Buluşacağız
Bu Yara Başka Yara
Dudaklarında Arzu

1973
Mediha Şen - 1 Türk Klasik Müziğinden Seçmeler
Mediha Şen - 1 Türk Klasik Müziğinden Seçmeler
14 Şubat 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
01 Geçti Ömrüm
02 Yine Bu Yıl Ada Sensiz
03 Ne Müşkülmüş Seni Sevmek
04 Ellere Uzaktan Bak
05 Bu Yerler Ne Füsünkardı
06 Dil Yaresini Andıracak Yare Bulunmaz
07 Sen Sanki Baharın Gülüsün
08 Ömrüm Seni Sevmekle Nihayet Bulacaktır
09 Adanın Yeşil Çamları
10 Sönmez Artık Yüreğimde Yanan Bu Sonsuz Ateş
11 Neler Çektim Neler Canan Elinden
12 Bu Yaz Geçen Günlerimiz

1974
Mediha Şen - 3
Mediha Şen - 3
17 Nisan 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Ve 4üzerinden 4 Puan Verilmiş.
01. Derdimi Ummana Döktüm
02. Bir Bahar Akşamı
03. Söyle Derdini Kaç Yıl Çekecek
04. Ruhuma Gecenin Matemi Doldu
05. Hayal İçinde Akıp Geçti
06. Aşkın Susuz Bağında
07. Kalbim Yine Üzgün
08. Ne Yaptım Kendimi Nasıl Aldattım
09. Geçti Sevdalarla Ömrüm
10. Tez Geçsede
11. Gecenin Matemini
12. Sormadın Halimi

1975
Mediha Şen - 5
Mediha Şen - 5
21 Mayıs 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 4 Puan Verilmiş
01. Sorma Bana Nafile
 02. Aşkınla Yanan Gönlüme
 03. Meftunun Oldum
 04. Aşk Yolunda Bağrıyanık Yolcular
 05. Aşkın Beni Durmaz Yakar
 06. Alıverin Bağlamamı Çalayım
 07. Gönül Aşkınla
 08. Yalnız Benim Ol
 09. Yalnız Bırakıp Gitme
 10. Neydin Güzelim
 11. Güle Sorma O Bilmez

1979
Mediha Şen - 6
Mediha Şen - 6
01. Sen Mevsimler Gibisin
 02. Sizden Biri
 03. Dargın Ayrılmayalım
 04. Devrana Sitem
 05. Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım
 06. Unut Git Sevme Beni
 07. Garibin Ahı
08. Gözlerime Bakta İnan
 09. Aramıza Kara Kedi Girdi
 10. Kadehinde Zehir Olsa

1979
Mediha Şen - 4
Mediha Şen - 4
01 Artık Bu Solan Bahçede
 02 Ağlar Gezerim Bu Sahili
 03 Karlı Bir Kış Günü
 04 Ne Birleştik Ne Ayrıldık
 05 Saçların Tarümar
 06 Bir Gece Ansızın Gelebilirim
 07 Aşk Nedir Nasıldır
 08 Gözlerin Bir Aşk Bilmecesi
 09 Saymadım Kaç Yıl Oldu
 10 Unuttum Kaç Yıl Oldu
 11 Bilemezsin Kı
12 Ayrılık Rüzgarı

1983
Mediha Şen - 7
Mediha Şen - 7
Seni Ne Çok Sevdiğimi
Ağlamakla İnlemekle
Kemancı
Gönül Meyhanesi
Aşk Denilen Ateşe Yanalım Mı
Sahilde Saba Rüzgarı
Seni Herkesten Kıskanıyorum
Bir Esmere Gönül Verdim
Öyle Çektim Ki Cefa
İçimde Kim Vardı
Hayat Kırkında Başlar

1983
Mediha Şen - 8 Zeytin Gözlüm
Mediha Şen - 8 Zeytin Gözlüm
01. Zeytin Gözlüm
 02. Yanakların Çiçektir
 03. Yaylı Tanbur Taksimi
 04. Mihrabım Diyerek
 05. Yosun Rengi Gözlerin
 06. İstanbul
 07. O Mudu ?
 08. Kanun Taksimi
 09. Bozkırlara Dalmışsın
 10. Bu Ateşi Sen Yaktın
 11. Yalan
 12. Dönecektir O Geri

1983
Bekleyiş
Bekleyiş
01. Kabahat Benim Mi?
02. Sanki Benim İçin Doğmuşsun
03. Gözyaşlarım (Döneceksin)
04. Aşkın Kırdı Belimi
05. Sularda Kaybolurken
06. Bekleyiş
07. Hasret Kavuşturan
08. Leylak Takıvermiş
09. Tek Ben Sevmekle Olmaz
 10. İçerim

1983
Mühürledim Kalbimi
Mühürledim Kalbimi

1983
Mühürledin Kalbimi
Mühürledin Kalbimi
2010 Yilinda Cd Olarak Yayınlandı.
01. Affetmem Asla Seni
 02. Bir Peri Masalı
03. Kaderimde Hep Güzeli Aradım
 04. Bir Sevgi İstiyorum
 05. Görmesin Gözlerim Bir Daha Seni
 06. Şarkılardan Fal Tuttum
 07. Gözlerime Bakma Hiç (Mühürledim Kalbimi)
 08. Kayboldum Kaybolan Yıllar İçinde
 09. Güller Ağlasın
 10. Sevdaya Derman Olmaz

1984
Unutulmuş Değilsin
Unutulmuş Değilsin
2010 Yilinda Cd Olarak Yayınlandı.
01. Rüya Gibi Uçan Yıllar
 02. Unutulmuş Değilsin
 03. Hüsnüne Güvenme
 04. Pencereden Kuş Uçtu - Bülbül Ne Gezersin - Esmerim 
 05. Dertliyim Ruhuma Hicranımı
06. Doymadım Sana
 07. Leylakların Hayali
 08. Beklerim Her Gün
 09. Açmam Açamam
 10. Deli Gönlü Bir Dilbere Bağladım
 11. Düriyemin Güğümleri Kalaylı
12. Fincanı Taştan Oyarlar

1985
Askerden Anaya
Askerden Anaya
Yavuz-Burç LP 1041
2010 Yilinda Cd Olarak Yayınlandı.
01 Bir İlkbahar Sabahı
02 Bir Dinlesen Kalbimi
03 Sen Giderken
04 Güller Ne Hoştur
05 Mutluluk
06 Askerden Anaya
07 Gel Bana Sor Sevgilim
08 Siyah Gözlerinde Özlem Yaşları
09 Ayrılık Ateşten Bir Yok
10 Ağlamışım Gülmüşüm

2015
Ölümsüz Şarkılar
Ölümsüz Şarkılar
A:
    1.Saymadım Kaç Yıl Oldu 
    2.Elbet Birgün Buluşacağız 
    3.Kadehimde Zehir Olsan 
    4.Sen Kimseyi Sevemezsin 
    5.Sizden Biri 
    6.Dudaklarında Arzu
B:

    1.Sevil de Sevme 
    2.İçimde Kim Vardır 
    3.Dargın Ayrılmayalım 
    4.Ağlar Gezerim Sahili 
    5.Nasıl Geçti Habersiz 
    6.O Ağacın Altını Anmaz Olurmuyum Hiç 

Albüm - Kaset
19
Ölümsüz Şarkılar
Ölümsüz Şarkılar

197
Mediha Şen
Mediha Şen

1975
Mediha Şen
Mediha Şen

1975
Mediha Şen 2
Mediha Şen 2

1976
Mediha Şen 3
Mediha Şen 3

1978
Mediha Şen
Mediha Şen

1979
Kalbim Yine Üzgün
Kalbim Yine Üzgün

1981
Zeytin Gözlüm
Zeytin Gözlüm

1981
Mediha Şen-6
Mediha Şen-6
-A-
 1-Zeytin Gözlüm
 2-Hasret Kavuşturan Geliyor
 3-Yanakların Çiçektir
 4-Mihrabım Diyerek
 5-Nisan Akşamı
 6-İstanbul
 7-Bekleyiş

-B-
 1-O muydu
 2-Bozkırlara Dalmışsın
 3-Bu Ateşi Sen Yaktın
 4-Yalan
 5-Dönecektir O Geri
 6-Leylak Takıvermiş

1981
Mediha Şen
Mediha Şen

1982
Mediha Şen
Mediha Şen

1983
Mühürledin Kalbimi
Mühürledin Kalbimi
01. Affetmem Asla Seni 
02. Bir Peri Masali 
03. Bölük Bölük Turna Geçer Yüceden 
04. Kaderimde Hep Güzeli Aradim 
05. Kanun Taksimi & Leylaklar Dökülüp Güller Ağlasin 
06. Kayboldum Kaybolan Yillar Içinde 
07. Mühürledim Kalbimi 
08. Şarkilardan Fal Tuttum 
09. Yayli Tambur Taksimi & Meyhanede Kaldik Bu Gece

1983
Mediha Şen
Mediha Şen

1985
Unutılmuş Değilsin

1985
Askerden Anaya
Askerden Anaya

1986
Öyle Bir Akşam
Öyle Bir Akşam
2010 Yilinda Cd Olarak Yayınlandı.
01. Öyle Bir Akşam
 02. Gözümden Yaş Düşmeden Gel
 03. Hayat Dolu Gülüşün
 04. Ne Zormuş Tanrım
 05. Sevme Beni
 06. Çekilecek Dert Değil
 07. Bu Nasıl Sevda
 08. Bu Hayatı Sen Sevdirdin
 09. Seni Seni Hissederim
 10. Seneler
 11. Sensiz Geçen Günler
 12. Dilek Ağacı

1987
Aynı Çatı Altında
Aynı Çatı Altında
1. Yağmur Gözlüm 
2. Yalan Mıydı 
3. Hiç Bir Şeyde Gözüm Yok 
4. Beni Beni 
5. Seni Nasıl Özledim 
6. Aynı Çatı Altında 
7. Tanrıya Şikayet 
8. O Çeşme 
9. Olmaz Mıydı 
10. Sen Her Mevsim Böyle Kal 
11. Sevgi Kalpten Kalbe Gezer 
12. Büyüleyen Gözlerine 

199
Türk Sanat Müziği Arşiv Serisi 7
Türk Sanat Müziği Arşiv Serisi 7

Albüm - CD
2005
Unutulmayan Bestecilerin Unutulmaz Eserleri
Unutulmayan Bestecilerin Unutulmaz Eserleri
    Saymadım Kaç Yıl Oldu
    Karlı Bir Kış Günü
    O Ağacın Altı
    İnan, İnanki
    Devrana Sitem
    Madem Küstün Dargındın
    O Ağacın Altını Anmaz Olurmuyum
    Dargın Ayrılmayalım
    Aramıza Kara Kedi Girdi
    Hayat Kırkında Başlar
    Kendini Bulursun
    Sanki Benim İçin Doğmuşsun

2005
Unutulmaz Besteler
Unutulmaz Besteler
Cd. 1
 01. O Ağacın Altında
 02. Kader
 03. Senin Yüzünden
 04. Madem Küstün Dargınsın
 05. Nasıl Geçti Habersiz
 06. Alım Yeşilim Sarım
 07. Sen Kimseyi Sevemezsin
 08. İnan İnan Ki
 09. Sevil De Sevme
 10. Elbet Bir Gün Buluşacağız
 11. Bu Yara Başka Yara
 12. Dudaklarında Arzu
 Cd. 2
 01. Neler Çektim
 02. Ne Yaptım Kendimi Nasıl Aldattım
 03. Yalnız Bırakıp Gitme
 04. Gecenin Matemini
 05. Açmam Açamam
 06. Aşk Nedir Nasıldır
 07. Dertliyim Ruhuma
 08. Doymadım Sana
 09. Saçların Tarumar
 10. Gönül Aşkınla
 Cd. 3
 01. Saymadım Kaç Yıl Oldu
 02. Sorma Bana Nafile
 03. Ağlamakla İnlemekle
 04. Yine Bu Yıl Ada Sensiz
 05. Kaderimde Hep Güzeli
 06. Sönmez Artık Yüreğimde
 07. Bir Bahar Akşamı
08. Artık Bu Solan Bahçede
 09. Hüsnüne Güvenme
 10. Neydin Güzelim Sen
 11. Tez Geçse De Her Sevgide
 12. Şarkılardan Fal Tuttum

2006
Assolistler
Assolistler
Affetmem Asla Seni Ve Güller Ağlasın İle Yer Alıyor.

2007
Ömrüm Seni Sevmekle Nihayet Bulacaktır
Ömrüm Seni Sevmekle Nihayet Bulacaktır

2007
Sorma Bana Nafile
Sorma Bana Nafile

2007
Devlerden Nağmeler
Devlerden Nağmeler

2007
Kabahat Benim Mi
Kabahat Benim Mi
1. Kabahat Benim Mi 
2. Sanki Benim İçin Doğmuşsun 
3. Gözyaşlarım 
4. Aşkın Kırdı Belimi 
5. Sularda Kaybolurken 
6. Bekleyiş 
7. Hasret Kavuşturan 
8. Leylak Takıvermiş 
9. Tek Benle Sevmekle Olmaz 
10. İçerim

2010
Trt Arşiv Serisi 77 / Mediha Şen Sancakoğlu'ndan Seçmeler
Trt Arşiv Serisi 77 / Mediha Şen Sancakoğlu'ndan Seçmeler

2010
Askerden Anaya
Askerden Anaya

2010
Mühürledim Kalbimi
Mühürledim Kalbimi

2010
Ölümsüz Şarkılar
Ölümsüz Şarkılar

2010
Öyle Bir Akşam
Öyle Bir Akşam

2010
Unutulmuş Değilsin
Unutulmuş Değilsin

2010
Türk Sanat Nüziği Arşiv Serisi
Türk Sanat Nüziği Arşiv Serisi

2012
Bir Bahar Akşamı Rastladım Size
Bir Bahar Akşamı Rastladım Size
1. Bir Bahar Akşamı Rastladım Size 
2. Derdimi Ummana Döktüm 
3. Söyle Derdini Kaç Yıl Geçecek 
4. Ruhuma Gecenin Matemi Doldu 
5. Hayal İçinde Akıp Geçti 
6. Aşkın Susuz Bağında 
7. Kalbim Yine Üzgün 
8. Ne Yaptım Kendimi Nasıl Aldattım 
9. Geçti Sevdalarla Ömrüm 
10. Tez Geçse De Her Sevgi De 
11. Gecenin Matemini Aşkıma Örtün
12. Sormadın Halimi Hiç

2013
Ölümsüz Şarkılar
Ölümsüz Şarkılar
1. Saymadım Kaç Yıl Oldu 
2. Elbet Bir Gün Buluşacağız 
3. Kadehinde Zehir Olsa 
4. Sen Kimseyi Sevemezsin 
5. Sizden Biri
6. Sevilde Sevme 
7. Dudaklarında Arzu 
9. Pişman Olurda Birgün 
10. Dargın Ayrılmayalım 
11. Ağlar Gezerim Sahili 
12. Nasıl Geçti Habersiz 
13. O Ağacın Altı 
14. Yalan

2015
33’lük Plaklar
33’lük Plaklar
Yalan Mıydı? İle Yer Alıyor.