Database
- 3318 Artist
- 1982 78 RPM
- 13408 Single
- 24 12"
- 418 EP
- 131 Others
- 1449 Labels
Updated
Most viewed
Kerem Yılmazer Diskografisi

  • Kerem Yılmazer Diskografisindeki Last Changes


45lik
1970
Uzaktayım Ben / Sensiz Yaşamak
Uzaktayım Ben / Sensiz Yaşamak

1973
Hadi Geli Geliver / Gel Gör Beni Aşk Neyledi
Hadi Geli Geliver / Gel Gör Beni Aşk Neyledi

1974
Unut Derdini / Allayın Kızlar
Unut Derdini / Allayın Kızlar
24 Nisan 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1976
Ah Sen Sen Sen / Hayat Boş
Ah Sen Sen Sen / Hayat Boş
Nova 1004

1978
Dünya Dünya / Yalnız Adam
Dünya Dünya / Yalnız Adam

Albüm - Kaset
1976
Aranjmanlar - 12
Aranjmanlar - 12
Hayat Boş İle Yer Alıyor.

1980
Pinokyo
Pinokyo