Database
- 3472 Artist
- 1996 78 RPM
- 13578 Single
- 24 12"
- 419 EP
- 140 Others
- 1485 Labels
Updated
Most viewed
Gökben Diskografisi

  • Gökben : Read info


  • Gökben Diskografisindeki Last Changes


45lik
1972
Aşka İsyan Edilmez / Sevdiğimi Bile Bilmeyecek
Aşka İsyan Edilmez / Sevdiğimi Bile Bilmeyecek

1973
Aşkın Sonu / Züleyha
Aşkın Sonu / Züleyha
Fonex 543
28 Şubat 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
11 Nisan 1973 Tarihli Hey Dergilerinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1973
Akdeniz Çocukları / Akdeniz Çocukları (Enstrümental)
Akdeniz Çocukları / Akdeniz Çocukları (Enstrümental)
Ali Kocatepe, Ertan Anapa, Esin Engin, Füsun Önal Ve Nilüfer İle Birlikte "Akdeniz Çocukları" Adıyla. İle Yer Alıyor.

1973
Derdim Var Dağlar Gibi / Yine Verirdim Sana
Derdim Var Dağlar Gibi / Yine Verirdim Sana
10 Ekim 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
31 Ekim 1973 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1974
Şiribim Şiribom / Ve Bir Gün Sen
Şiribim Şiribom / Ve Bir Gün Sen
27 Şubat 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
20 Mart 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1974
Randevu / Çiripi Çiripa
Randevu / Çiripi Çiripa
9 Ekim 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1974
Antalya'ya Koş / Antalya'ya Koş (Enstrümentral)
Antalya'ya Koş / Antalya'ya Koş (Enstrümentral)
Ali Kocatepe, Esmeray, Seyyal Taner, Ilhan Irem, Ertan Ve Funda Anapa İle Birlikte.  İle Yer Alıyor.
11 Eylül 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1975
Gururum / Eninde Sonunda
Gururum / Eninde Sonunda
16 Nisan 1975 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Ve 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1975
Rüzgar Gibi Geçtin / Aşk Dediğin Laftır
Rüzgar Gibi Geçtin / Aşk Dediğin Laftır

1976
Akılsız Başa Çare Yok / Çok Mu Gördün
Akılsız Başa Çare Yok / Çok Mu Gördün

1977
Neler Neler Oldu / Böyle Aşk Eksik Olsun
Neler Neler Oldu / Böyle Aşk Eksik Olsun

1977
Diri Dahdar / Ruhumda Bir Fırtına Var
Diri Dahdar / Ruhumda Bir Fırtına Var

1978
Aşkla Pazarlık Olmaz / Aşktan Başım Dönüyor
Aşkla Pazarlık Olmaz / Aşktan Başım Dönüyor

1979
Bir Tanrıyı Bir De Beni / Haydi
Bir Tanrıyı Bir De Beni / Haydi

Albüm - LP
1976
Aşk Dediğin Laftır
Aşk Dediğin Laftır
A Yüzü 
Her Şey Yeniden Başlar
İlk Ve Son Aşkımsın
Aşk Dediğin Laftır
Çiripi Çiripa
Ve Bir Gün Sen
Şiribim Şiribom 
B Yüzü
Yaşanılmaz Hep Rüyada
Gururum
Randevu
Rüzgar Gibi Geçtin
Derdim Var Dağlar Gibi
Eninde Sonunda

1977
Bu Ne Bicim İştir
Bu Ne Bicim İştir
A Yüzü
1.Bu Ne Bicim İştir 
2.Canın Sağ Olsun
3.Kaderim Mi Bu
4.Diri Dahdar 
5.Ruhumda Bir Fırtına Var 
B Yüzü 
1.Varsın Öyle Olsun 
2.Çok Mu Gördün 
3.Neler Neler Oldu 
4.Akılsız Başa Fayda Yok 
5.Böyle Aşk Eksik Olsun

1979
Samanyolu
Samanyolu
A Yüzü: 
Samanyolu 
Buruk Acı
Deniz Ve Mehtap 
Yıldızların Altında
Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar
Kıskanırım Seni Ben
B Yüzü 
Güle Güle 
Bu Oyun Böyle Sürer
Delicesine
Olur Böyle Şeyler 
Aşka Kucak Açtık

1980
Gazino 1 Numara
Gazino 1 Numara
Rüzgar Gibi Geçtin İle Yer Alıyor.

1981
Altın Süper 17 Aranjmanlar
Altın Süper 17 Aranjmanlar
Randevu ile yer alıyor.

1986
Yaz Gülü
Yaz Gülü
Sembol 143
A-
1- Hatıram Olsun
2- Yak Gönül Yak
3- Dertliyim Arkadaş
4- Sevemem Artık
5- Kusura Bakma

B-
1- Ömrümüzün Baharı
2- Ah Akdeniz
3- Pişmanlık Duymadın mı
4- Yaz Gülü
5- Boş Yere Kendini Yorma
6- Yalıköy Rüzgarı

Albüm - Kaset
1974
Senenin Sevilen Aranjmanları
Şiribim Şiribom ile yer alıyor

1976
Gökben & Gökhan
Gökben & Gökhan
01. Aşk Dediğin Laftır (Gökben) 
02. Bilmem Ki Niçin (Gökhan) 
03. Bir Gün Karşılaşırsak (Gökhan) 
04. Bülbül Ötmez Derdim Bitmez (Gökhan) 
05. Çiripi Çiripa (Gökben) 
06. Dünya Tatlısı (Gökhan) 
07. Eninde Sonunda (Gökben) 
08. Gönül Seni Özlememiş (Gökhan) 
09. Gül Bahçesi (Gökhan) 
10. Gül Kaderime (Gökhan) 
11. Gururum (Gökben) 
12. Hata Bende (Gökhan) 
13. Herşey Yeniden Başlar (Gökben) 
14. İlk Ve Son Aşkımsın (Gökben) 
15. Ne Para İsterim Ne Pul (Gökhan) 
16. Randevu (Gökben) 
17. Rüzgar Gibi Geçti (Gökben) 
18. Şiribim Şiribom (Gökben) 
19. Yaşanılmaz Hep Rüyada (Gökben)

1978
Gökben - Sibel Egemen Hit Pops
Gökben - Sibel Egemen Hit Pops

1980
Gökben - Bayan Samanyolu
Gökben - Bayan Samanyolu

1986
Yaz Gülü
Yaz Gülü
Kısım A: 
Hatıram Olsun 
Yak Gönül Yak 
Dertliyim Arkadaş 
Sevemem Artık 
Kusura Bakma 
Kısım B: 
Ömrümüzün Baharı 
Ah Akdeniz 
Pişmanlık Duymadın Mı 
Yaz Gülü 
Boş Yere Kendini Yorma 
Yalıköy Rüzgarı

1987
Yaz Gülü
Yaz Gülü

1989
Severken Yoruldum
Severken Yoruldum
Oskar 063
Kısım A: 
Şekerim, 
Dönmem Asla, 
Alışırım, 
Bak Dostum, 
Biz Ayrılamayız, 
Hiç Bir Şeyde Gözüm Yok, 
Gözyaşımda Saklısın 
Kısım B: 
Akasya, 
Severken Yoruldum, 
Gittiğinde Tam Hazirandı, 
Gözyaşı, 
Aşıksın, 
Günlerdir İçime Çöktü, 
Tüteceğim

1990
İşine Gelirse
İşine Gelirse
Oskar MC 85
Kısım A: 
İşine Gelirse, 
Aşk Oyunu, 
Aşktan Güzel Ne Var, 
Olmaz Deme, 
Yalvarışın Boşuna, 
Ya O Ya Ben 
Kısım B: 
Git Yoluna, 
Çılgın Dünya, 
Taktı Taktı, 
Olsan Da Olur Olmasan Da, 
Name Name, 
Vay Vay Vay, 
Kıskanmıyorum

1992
Aşka Çeyrek Var
Aşka Çeyrek Var
Kısım A: 
Aşka Çeyrek Var, 
Lafı Mı Olur, 
Özledim Desem, 
İyi Hoş Ama, 
Hadi Gel Kibarım, 
Diridahdar 
Kısım B: 
Hayra Yorma, 
Yine Ne Var, 
Oyuna Mı Geldim, 
Dün Gece, 
Unutamadım, 
Bak Dostum

19xx
Gökben
Gökben

19xx
Gökben
Gökben

19xx
Gökben
Gökben

Albüm - CD
1999
Pop Tango
Pop Tango
Bu Derleme Albümde Papatya İsimli Şarkıyla Yer Alıyor.

2001
40 Yılın Listebaşı Şarkıları
40 Yılın Listebaşı Şarkıları
Bu Albümde Aşk Dediğin Laftır İsimli Şarkısı İle Yer Alıyor.

2009
Müzik: Selmi Andak - O Şarkıyı Henüz Yazmadım
Müzik: Selmi Andak - O Şarkıyı Henüz Yazmadım
Bu Albümde Pismanlik Duymadin Mi? İle Yer Aliyor.

2010
Her Devrin Devleri
Her Devrin Devleri
Mustafa Sandal İle Nevrin Döner Şarkısında Düet

2011
Turkish Freakout 2 (Psych-Folk 1970-1978)
Turkish Freakout 2 (Psych-Folk 1970-1978)
Eninde Sonunda İle Yer Alıyor.