Database
- 3311 Artist
- 1982 78 RPM
- 13401 Single
- 24 12"
- 418 EP
- 131 Others
- 1448 Labels
Updated
Most viewed
Ayfer Ünler Diskografisi

  • Ayfer Ünler Diskografisindeki Last Changes


45lik
1974
Senem / Gözümün Yaşını Silde Git
6 Kasım 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 1 Puan Verilmiş.

1975
Fakirsem Günahım Ne / Aşağıdan Gelir Omuz Omuza
Fakirsem Günahım Ne / Aşağıdan Gelir Omuz Omuza
11 Haziran 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1975
Huzur Bulamadım / Affet Beni
Huzur Bulamadım / Affet Beni
9 Nisan 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1976
Ağlıyorum Dertli Dertli / Ulu Tanrım Bana Çile Yükleme
Ağlıyorum Dertli Dertli / Ulu Tanrım Bana Çile Yükleme
Söz Ve Müzik: A- Bedirhan Kırmızı B- Bedirhan Çağlayan

1976
Sevdim Bir Vefasızı / Dert Bürümüş Dört Yanımı
Sevdim Bir Vefasızı / Dert Bürümüş Dört Yanımı
12 Temmuz 1976 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1977
Dostum Dostum / Vardım Hint Eline
Dostum Dostum / Vardım Hint Eline
4 Nisan 1977 Tarihli Hey Dergisinde 5 Üzerinden 4 Yıldız Aldı.

19xx
Kalbimi Verdim Sana / Bebek Oy
Kalbimi Verdim Sana / Bebek Oy

19xx
Ben Sevdim Eller Aldı / Seni Taşa Gömmeli
Ben Sevdim Eller Aldı / Seni Taşa Gömmeli

19xx
He Gönül He / O Benim İşte
He Gönül He / O Benim İşte

19xx
Nefret Edemiyorum / Ferman Senin Elinde
Nefret Edemiyorum / Ferman Senin Elinde

19xx
Gönül Kurban / Sus Arkadaş
Gönül Kurban / Sus Arkadaş

19xx
Sen Olsan İçmezmisin / Kader Mahkumu

19xx
Sevdiğim Kız Gelin Olmuş / Zeynep Gelin

19xx
Yolumu Şaşırdım / Felek Vazgeçmiyor Benden

19xx
Niye Gittin Elin Oldun / Dam Üstüne Çıl Serer

19xx
Mezarımda Ağlamanı İstemem / İçip İçip Ağlıyorum

19xx
Nişanlandım Al Duvağı Takmadım / Kaderin Elinden

19xx
Buna Gönül Ne Yapsın / Dertli Mektup

19xx
Zühtü / Mehmet Emmi

19xx
Ben Öleyim / Ölmeden Öldürdün Beni

19xx
Kurban Olam O Kaşı Karaya / Engin Ol Gönül Engin Ol

19xx
Karar Vedim İçmemeğe / Züleyha

19xx
Birazda Bana Gül Kader / Karar Verdim İçmeğe

19xx
Hayatımı Sana Verdim / Yeminim Var

19xx
Ben Yavrumu Kaybettim / Yalancısın
Ben Yavrumu Kaybettim / Yalancısın

19xx
Aşk Yarası / Sana Alıştım
Aşk Yarası / Sana Alıştım

19xx
Bölemedim Felek İle Kozumu / Gafil Gezme Şaşkın

19xx
Ey Siyah Gözlü / Alnımdaki Yazıyı Kimim Varki Kim Silecek
Ey Siyah Gözlü / Alnımdaki Yazıyı Kimim Varki Kim Silecek

19xx
Kimim Var Ki / Kumral Gözlüm

Albüm - LP
19xx
Ayfer Ünler
Ayfer Ünler
A
1.Eşref
2.Engin Ol Gönül
3.Sinesine Vura Vura
4.Mezarımın Taşı
5.Oy Niye Kurban Niye
6.Haram Sudan Atladım
B
1.Maden Dağı
2.Kurban Olam O Kaşı Karaya
3.El Ele Ver
4.Zalim Avcı
5.İki Dağın Arası
6.De Del Bayburt

Albüm - Kaset
1974
Ayfer Ünler
Ayfer Ünler

1975
Ayfer Ünler - 1
Ayfer Ünler - 1

1975
Ayfer Ünler - 2
Ayfer Ünler - 2

1977
Ayfer Ünler & Hatice Zengin
Ayfer Ünler & Hatice Zengin

1977
Ayfer Ünler
Ayfer Ünler

19xx
Ayfer Ünler

19xx
Ayfer Ünler

19xx
Ayfer Ünler
Ayfer Ünler

19xx
Dert Bürümüş Dört Yanımı
Dert Bürümüş Dört Yanımı

19xx
Karar Verdim İçmemeye
Karar Verdim İçmemeye

19xx
Ayfer Ünler - 3
Ayfer Ünler - 3
1. O Benim İşte
2. Karar Verdim İçmemeye
3. Sevdiğim Kız Gelin Olmuş
4. Züleyha
5. Biraz da Bana Gül Kader
6. Hayatımı Sana Verdim 
7. Yeminim İşte
8. He Gönül He He
9. Sen Olsan İçmez misin
10. Kader Mahkumu
11. Zeynep Gelin
12. Sus Arkadaş
13. Ferman Senin Elinde
14. Nefret Edemiyorum

19xx
Ayfer Ünler
Ayfer Ünler

19xx
Sus Arkadaş
Sus Arkadaş

19xx
Sevmek Günahmı
Sevmek Günahmı

19xx
Ayfer Ünler - 5
Ayfer Ünler - 5

19xx
Ayfer Ünler - 1
Ayfer Ünler - 1

19xx
Ayfer Ünler
Ayfer Ünler