Database
- 3523 Artist
- 2048 78 RPM
- 13603 Single
- 24 12"
- 419 EP
- 141 Others
- 1496 Labels
Updated
Most viewed
Aşık İmami Diskografisi

  • Aşık İmami Diskografisindeki Last Changes


Albüm - Kaset
1990
Güzel Ayşa

1990
Dertli Mektup

1991
Dertli Mektup

1992
Ağlatan Oyun Havaları

1992
Sürmeli Emine

1993
Benim Döndüm

1993
Çileli Fadime / Yiğit Askerin Ağıdı

1993
Karanlıktan Aydınlığa

1993
Yiğit Asker / Kiracı

1994
Kiracının Çilesi

1994
Mezar Taşları / Kurtar Allahım

1995
Bekliyoruz

1995
Gariban Ali'nin Ağıdı / Dilber Gelin

1995
Yanık Uzun Havalar

1996
Münezzeh / Gece Ağıtları

1996
Yetimlerin Türküsü

1997
Toros Dağları

1997
Velet Bey
Velet Bey

1998
Ara Ki Bulasın / Gözyaşım

1998
Afşar Yusuf'un Ağıdı
Afşar Yusuf'un Ağıdı

1999
Çorap Bağın Ördüğüm

1999
İstediğim Hakdır Benim

1999
Kanlı Gömlek

19xx
Toros Dağlarından

19xx
Kozan Dağı / Ali Şanlıdağ'ın Ağıdı

19xx
Hak Yoluna Attım İmzamı

19xx
Kim Geldi / Kötü Avrat

19xx
Manzilin Yolu / Bu Kervan

2001
Çok Ağladım

2001
Derviş Baba / Çok Ağladım

2001
Kız Döne Döne / Avşarın Dili

2004
Kabak Hikayesi

2004
Teselli Görmedim