Database
- 3377 Artist
- 1982 78 RPM
- 13454 Single
- 24 12"
- 419 EP
- 133 Others
- 1456 Labels
Updated
Most viewed
Yeşim Diskografisi

  • Yeşim Diskografisindeki Last Changes


45lik
1974
Olmaz Böyle Şey / Aşk Alfabesi
Olmaz Böyle Şey / Aşk Alfabesi
Diskotür DT 5140
10 Nisan 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
22 Mayıs 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1974
Aslan Mehmedim / Barış Dersi
Aslan Mehmedim / Barış Dersi
Diskotür DT 5161
28 Ağustos 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
18 Eylül 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1975
Böyle Mi Başlar / Küçük Bey
Böyle Mi Başlar / Küçük Bey
Diskotür DT 5188
Böyle Mi Başlar, 1975 Yılı Eurovision Beşincisidir.

1975
Aklın Neredeydi / Ne Var Ne Yok
Aklın Neredeydi / Ne Var Ne Yok
Diskotür DT 5209

1976
Hani Hani / Aşkın Ömrü Var Mı?
Hani Hani / Aşkın Ömrü Var Mı?
Diskotür DT 5225

1976
Nereye Kadar / Hatırlar Mısın?
Nereye Kadar / Hatırlar Mısın?

Maksi Single - Plak
1982
Al Kadehi Eline - Degiştin Sen Artık / Bogaziçi - Her Yerde Kar Var
Al Kadehi Eline - Degiştin Sen Artık / Bogaziçi - Her Yerde Kar Var

Albüm - LP
1978
Doguş
Doguş
Cem Karaca İle Çalisan Dervisan Grubunun Eslik Ettigi Bir Albüm.
Türküola Tarafindan 1025 Seri No'su İle Almanya'da Kaset Formatinda Da Basildi.
13 Mart 1978 Tarihli Hey Dergisinde 5 Üzerinden 3 Yıldız Verilmiş.
A Yüzü
Çok Naz Aşık Usandırır
Gidiyor Dönecekmiş
Beni Benden Ayrılık
Gel Bana Gel
Bir Köy Vardı

B Yüzü
Hayattır Bu
Herkes Gibisin
Soldu Sarardı
Seni Tanırım
Bir Ateş Oldu
Varız Dostlar

Albüm - Kaset
1976
Yeliz - Yeşim
Yeliz - Yeşim

1976
19 Top Hit
19 Top Hit
Nereye Kadar İle Yer Alıyor.

1979
Doğuş
Doğuş

1989
Yalnızlık Kolay Değil
Yalnızlık Kolay Değil
Nila Plak N. F. 108
A Yüzü
01 Yalnızlık Kolay Değil
02 Sevda Gözlüm
03 Yürekli Misin ?
04 En Güzeli Sensin
05 Seni Sevmeyen Ölsün
06 Deli Deli

B Yüzü
07 Yağdır Mevlam Su
08 Öyle Yeşil Gözleri Vardı
09 Gülmez Sultan
10 Helal Olsun
11 Adı Güzel Gülümün
12 Nişan Yüzüğü

Albüm - CD
2005
Bir Zamanlar
Yeşim Bu Derleme Albümde Olmaz Böyle Şey İsimli Şarkıyla Yer Alıyor.

2005
Bir Zamanlar 1
Bir Zamanlar 1
Olmaz Böyle Şey İle Yer Alıyor.

2006
Söz: Çiğdem Talu
Söz: Çiğdem Talu
Çigdem Talu'nun Söz Yazdigi Sarkilarin Bir Araya Getirildigi Bu Albümde Aklin Neredeydi İle Yer Aliyor.

2011
45'lik - Kadınlar
45'lik - Kadınlar
Bu Albümde Aklın Nerdeydi İle Yer Alıyor.

2012
Bir Zamanlar Seksenler
Bir Zamanlar Seksenler
Aşk Alfabesi İle Yer Alıyor.

2013
Bir Zamanlar 5
Bir Zamanlar 5
Aşk Alfabesi İle Yer Alıyor.

2014
45`lik Plaklar - 70`li 80`li Yılların En İyi 45`likleri
45`lik Plaklar - 70`li 80`li Yılların En İyi 45`likleri
Aşk Alfabesi İle Yer Alıyor.

2015
Baha'nın 40 Yıllık Şarkıları
Baha'nın 40 Yıllık Şarkıları
Dert Şarkısı İle Yer Alıyor.

2015
45'lik Plaklar 20.Yıl
45'lik Plaklar 20.Yıl
Olmaz Böyle Şey İle Yer Alıyor.

2017
En İyileriyle
En İyileriyle
Olmaz Böyle Şey (1974)
Aşk Alfabesi (1974)
Küçük Bey (1975)
Aklın Nerdeydi (1975)
Ne Var Ne Yok (1975)
Aşkın ömrü var mı? (1976)
Aslan Mehmedim (1974)
Barış Dersi (1974)
Hani Hani (1976)
Her Yerde Kar Var (1982)
Değiştin Sen Artık (1982)
Al Kadehi Eline (1982)
Hatırlar mısın? (2017)
Nereye Kadar (2017)
Gel Bana Gel (2017