Database
- 3400 Artist
- 1986 78 RPM
- 13470 Single
- 24 12"
- 419 EP
- 133 Others
- 1464 Labels
Updated
Most viewed
Şükrü Şentürk Diskografisi

  • Şükrü Şentürk Diskografisindeki Last Changes


45lik
1968
Bir Görüşte Aşık Oldum / Nasıl Kırdın Kalbimi

1969
Sil Gözünün Yaşını / Aşkına Inandım Senin

1969
Öksüz Yavrum / Gerdek Gecesi

1969
Soğuktur Gurbetin Aşı / Dıv Dıv

1970
Sevemedim Kara Gözlüm / Sevgilim
Sevemedim Kara Gözlüm / Sevgilim

1970
Şahane Dert / Gidiyorsan Uzaklara

1970
Gözümden Dökülen Damlacıklar / Gündüzüm Geceler Gibi

1970
Efkarlıyım Bu Gece / Ölsem De Yalan Değil Hep Senin İçin
Efkarlıyım Bu Gece / Ölsem De Yalan Değil Hep Senin İçin
Söz ve Müzikler:
Burhan Bilgin

1970
Izdırap Yükümdür Benim / Seveni Sevenden Allah Ayrırı

1971
Artık Ok Yaydan Çıktı / Beilemedim Seni Seveni

1971
Şimdi Mi Aşkımın Farkına Vardın / Tatlı Bela

1971
Eştiğin Kuyuya Düştün / Kurban Olduğum

1971
Yaşamak Benim De Hakkım / Çilekeş Gönlüm

1971
Sevenden Kaçılır Mı / Seviyorsan Zulmetme

1972
Bir Sevenim Olmadı / Talih Gülmeyince

1972
Ah Feleksiz / Bırak İnadı

1974
Elime Verdiler Aşk Fermanını / Bak Sevgilim Boşver Yarını
13 Kasım 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 1 Puan Verilmiş.

1975
Deneme Tahtası / Köhnemiş Sokaklar
23 Nisan 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 1 Puan Verilmiş.

1975
Burnumda Tütüyorsun / Böyle Mi Bitecekti Aşkımız
16 Temmuz 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

Albüm - Kaset
1978
Şükrü Şentürk - 3
Şükrü Şentürk - 3

xxxx
Şükrü Şentürk
Şükrü Şentürk