Database
- 3322 Artist
- 1982 78 RPM
- 13413 Single
- 24 12"
- 418 EP
- 131 Others
- 1451 Labels
Updated
Most viewed
Ümit Aksu Diskografisi

  • Ümit Aksu Diskografisindeki Last Changes


45lik
1972
Bahriye Çiftetellisi / Harmandalı

1972
Sevgilim / Sude Sude

1972
Şalom / Hava Nagila

1972
Mevlana / Konyalı

1972
Oryantal (Arabesk) / Kasap

1972
Adanalı / Çadırımın Üstüne

1972
O Agacin Altini / Kulaklarin Cinlasin
13 Eylül 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1972
Gözlerini Gözlerimden / Elveda Meyhaneci
20 Aralık 1972 Tarihli Hey Dergisinde Puan Verilmeden Tanıtılmış.

1972
Meyhanelerde Bu Akşam / Aşkın İçimde Rüya

1972
Şeytana Uyduk Bir Kere / Pişman Olurda Birgün

1972
Canın İsterse / Sevgimizin Aşkımızın Üstünden
4 Ekim 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1972
Sevilde Sevme / Madem Küstün
27 Aralık 1972 Tarihli Hey Dergisinde Puan Verilmeden Tanıtılmış.

1973
Misket / Vur Zilleri Zilleri

1973
Tokat Sarması / Kes Anaya Kes

1973
Arap Çiftetellisi / Dol Karabakır Dol

1973
Fidayda / Madımak

1974
Şile Çiftetellisi / Ada Çiftetellisi

1974
Lambaya Püf De / Vur Zilleri Zilleri

1975
Bermuda Şeytan Üçgeni / Boğazda Bir Gezinti
Bermuda Şeytan Üçgeni / Boğazda Bir Gezinti
Bermuda Seytan Üçgeni Olarak Yayinlanan Bu Caz Rock Saheseri 45lik, Ümit Aksu Ve Norayr Demirci'nin Ortak Bir Çalismasidir.

Albüm - LP
1973
Seçme Oyun Havaları
Seçme Oyun Havaları
Evren Plak LP 1001
Mevlana
Harmandalı
Şalom
Sevgilim
Oryantal
Çadırımın Üstüne
Bahriyeli Çiftetellisi
Konyalı
Havanagilla
Sude Sude
Kasap Havası
Adanalı

1973
Seçme Oyun Havaları
Seçme Oyun Havaları
Evren Plak LP 1002
A Yüzü
Arap Çiftetellisi
Fidayda
Mısır Oryantal
Metelik
Kordon Zeybeği
Kes Anaya Kes
B Yüzü
Misket
Tokat Sarması
Vur Zilleri
Madımak
Kızlar Oyun Havası
Dol Kara Bakır Dol